Ksenia975
Fanka BB :)
To ja nie wiem, czemu czuję.Ja na serio nie czuję czy to chłopiec czy dziewuszka. Chcę dziewczynkę, ale nie mam pojęcia, kto jest w brzuszku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja nie wiem, czemu czuję.Ja na serio nie czuję czy to chłopiec czy dziewuszka. Chcę dziewczynkę, ale nie mam pojęcia, kto jest w brzuszku
Mam tak samo.Ja mam przeczucie, że chłopiec Właściwie mi to obojętne, z dziewczynki bym się ucieszyła, tylko z kolei mąż bardziej chce chłopaka Podobno na dziewczynkę są częstsze wymioty, u mnie wymiotów brak ale odsunęlo mnie od słodkiego, które uwielbiałam, wolę słone i kwaśne
Ja zwracam niby mniej niż z córką. A mam ochotę i na słodkie i ja słone i na kwaśne, dlatego nie mam pojęciaJa mam przeczucie, że chłopiec Właściwie mi to obojętne, z dziewczynki bym się ucieszyła, tylko z kolei mąż bardziej chce chłopaka Podobno na dziewczynkę są częstsze wymioty, u mnie wymiotów brak ale odsunęlo mnie od słodkiego, które uwielbiałam, wolę słone i kwaśne
mi każdy komu się pochwaliłam to mówił ze będę miała dziewczynkę. Śmieje się ze brzydne po prostu i dlatego tak mówią ale naprawdę wyglądam paskudnie... nie wiem czy to podświadomie czy nie ale ubranka oglądam dla dziewczynki i tak się jakoś nieświadomie szykuje chyba na dziewczynkęTakie pytanie z innej półki.
Czujecie, że to będzie chłopiec, czy raczej dziewczynka. Mi coś mówi, że będzie to chłopiec. Nie, żebym bardzo chciała chłopca, bo w sumie mi obojętnie, ale jestem ciekawa, czy przeczucie się sprawdzi. Nie ma to nic wspólnego z wróżbiarstwem! Haha tak tylko sobie rozmyślam.
Nawet nie wiem co to jest?A skusiła się któraś z Was na segregator od mamyginekolog? Do mnie przyszedł jakieś 2 tyg temu już i boje się wypełnić..
Ja pozwoliłam sobie na razie wypełnić daty wizyt u gina, włożyłam zdjęcia usg, wyniki i kartę ciąży, żeby wszystko mieć w jednym miejscu i na tym wypełnianie się skończyłoA skusiła się któraś z Was na segregator od mamyginekolog? Do mnie przyszedł jakieś 2 tyg temu już i boje się wypełnić..
Też mam ale według mnie jest nieporęczny i leży w szafce. Lepsza jest zwykła teczka, ale tez ma mały plus tzn ważniejsze rzeczy są chociaż trochę opisane.A skusiła się któraś z Was na segregator od mamyginekolog? Do mnie przyszedł jakieś 2 tyg temu już i boje się wypełnić..