reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

@Szałwia88 i jak po wizycie? Wszystko w porządeczku? 😊
Tak stresu co nie miara. Czekałam na jakieś zle wiadomości przez to że się człowiek naczyta. Jestem na l4 od dziś i mam zamiar już nie myśleć źle tylko cieszyc sie z dzidzi. Wczoraj dopiero uwierzyłam.

Załączniki

• 20201007_061500.jpg
    20201007_061500.jpg
    580,7 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Tak stresu co nie miara. Czekałam na jakieś zle wiadomości przez to że się człowiek naczyta. Jestem na l4 od dziś i mam zamiar już nie myśleć źle tylko cieszyc sie z dzidzi. Wczoraj dopiero uwierzyłam.
ale śliczne zdjęcie
ból cyckow męczył nie wczoraj w kąpieli aż się ledwo użyłam
pochwalcie się ile już na plusie jestescoe

Ja mam ból piersi ale nie wiem czy to faktycznie od ciąży czy też pozapychały mi się kanaliki mlekowe i skończy się na zapaleniu piersi :( Dziewczyny, które karmicie nadal piersią zauważyłyście może coś podobnego? Czy pierś podczas karmienia was mocno szczypie/piecze a po czujecie taki jakby tepy ból??? Bo kurczę najgorsze mam objawy w jednej piersi i bardzo się boję, że znowu będzie zapalenie ;/
Ja teraz już nir karmię bo biore luteine, ale jak jeszcze karmilam z miesiąc temu myslalam, ze mi cycki odpadna. Właśnie piekło, szczypalo. Młoda sama przez moment nie chciała za bardzo pić, a potem trudno, trzeba było odstawić. Jak karmisz regularnie to raczej nie zastój. Ale zapalenie piersi jest możliwe. Jak bardzo bardzo bardzo będzie boleć i twardniec idź do lekarza :/

ale śliczne zdjęcie
ból cyckow męczył nie wczoraj w kąpieli aż się ledwo użyłam
pochwalcie się ile już na plusie jestescoe
Ja jeszcze nie przytylam. Ale zwracam i czesto mam potrzebę🙈 Poprzednio z córką w 1 trymestrze schudłam z 7 kg. Teraz trochę mniej bo jem słodycze. Ale nie martw się, w 3 trymestrze nadrobię i ogólnie jestem otyła🙈

Hej dziewczynki, ja się oczyszczam tkanki zostały pobrane już kilka dni temu, wiem że spodziewałam się chłopca, ale niestety zarodek miał wady genetyczne, lekarz sugeruje ze to przez wiek mojego partnera jest dużo starszy odemnie. Ogólnie oczyszanie idzie bardzo mozolnie, dostałam leki na wywołanie skurczy aby wydalić resztę... Jest mi tak przykro nie mogę się pozbierać. Imię już wybrałam dla mojego okruszka Natan.. ❤️❤️

Hej dziewczynki, ja się oczyszczam tkanki zostały pobrane już kilka dni temu, wiem że spodziewałam się chłopca, ale niestety zarodek miał wady genetyczne, lekarz sugeruje ze to przez wiek mojego partnera jest dużo starszy odemnie. Ogólnie oczyszanie idzie bardzo mozolnie, dostałam leki na wywołanie skurczy aby wydalić resztę... Jest mi tak przykro nie mogę się pozbierać. Imię już wybrałam dla mojego okruszka Natan.. ❤❤
Kochana trzymaj się jakoś wiem że trudno ale myślę że i tak super sobie radzisz jesteś dzielna, silna babka !
Widzisz zawsze mówili że facet może zawsze j do starości A że to kobieta ma ograniczenia jaka ie starzeje bo ma stare komórki jajowe. Nigdy nie słyszałam żeby to jednak mogło być przez wiek faceta 😮

reklama
Do góry