reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy. Będzie mi was brakowało. Muszę dojść do siebie :( moja mała kruszynka... Będę chciała sprawdzić płeć i resztę rzeczy genetycznych.
Taki mi przykro :( juz myślałam, że najgorsze jest za nami i w komplecie dotrwamy do końca.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, wczoraj dosłownie pol godziny po zaaplikowaniu luteiny pojawił sie taki dziwny beżowy śluz, bylo go naprawdę malo, nic nie bolało, sytuacja sie nie powtórzyła. Czy waszym zdaniem jest sie o co martwić? :( 7 tydzień
Ja miałam wczoraj tak ze zauważyłam śluz lekko brązowy i minimalna ilość. Byłam dzisija u ginekologa, pani mnie dokładnie obejrzała i powiedziała ze nic widać żeby to były jakieś upławy i wszysgko jest w porządku i ze czasami tak po prostu się zdarza i żeby się nie martwić :)

Hej dziewczyny!
Przewidywany termin porodu: 15 maja 2021 :D
Mam do Was pytanie. Ogólnie od miesiąca, odkąd sie dowiedziałam, że jestem w ciązy w ogóle nie uprawiam sportu (w sumie to robiłam tylko jogę) :p Z jednej strony jestem przemęczona, czasem muszę siedzieć w pracy dłużej a czasem miewam mdłości - w czasie całego dnia. Trochę mam wyrzuty sumienia, ale .. któraś ma podobnie?

reklama
Do góry