Jak masz bardzo niereguralne cykle to chyba po prostu patrzy sie na termin z USG a nie OM i tyle. Na forum jest jak kojarzę dziewczyna, która miała OM w kwietniu czy maju i w takim przypadku nie ma innego wyjścia tylko patrzeć na USGMoże być wieksza roznica w terminie porodu z OM i z usg? bo ja mam mega nieregularne cykle. Okres miałam 10 sierpnia a zaszłam na początku września. I mase stresu mnie to kosztowało.
reklama
becia.25
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro trzymaj się kochana ..Jej, dziewczyny.. Będę musiała się z wami pożegnać właśnie serduszko przestało bic ... To jest koniec ...
becia.25
Gratulacje jesteś w ciążyDziewczyny dzisiaj zrobiłam test ciążowy, okres spóźnia się 2 dni. Jak interpretować wynik?
angel.sweet.25
Aktywna w BB
Dziękuję wam dziewczyny za wsparcie i słowa otuchy. Będzie mi was brakowało. Muszę dojść do siebie moja mała kruszynka... Będę chciała sprawdzić płeć i resztę rzeczy genetycznych.
mangusta87
czy nadal mamy ciezaroki w pracy
ja próbuje do 20 października dać rade
Ja jestem nawet teraz w pracy do 14 ... i chcę pracować jak najdłużej.czy nadal mamy ciezaroki w pracy
Trzymaj się kochana :*przytulam mocnoJej, dziewczyny.. Będę musiała się z wami pożegnać właśnie serduszko przestało bic ... To jest koniec ...
Z_zaskoczenia
Tak, ja miałam okres w maju. Ale w szpitalu bez względu na to kiedy był okres i tak liczą termin porodu z prenatalnych.Jak masz bardzo niereguralne cykle to chyba po prostu patrzy sie na termin z USG a nie OM i tyle. Na forum jest jak kojarzę dziewczyna, która miała OM w kwietniu czy maju i w takim przypadku nie ma innego wyjścia tylko patrzeć na USG
reklama
Weronikax1
Zaciekawiona BB
Hej, wczoraj dosłownie pol godziny po zaaplikowaniu luteiny pojawił sie taki dziwny beżowy śluz, bylo go naprawdę malo, nic nie bolało, sytuacja sie nie powtórzyła. Czy waszym zdaniem jest sie o co martwić? 7 tydzień