Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
[emoji846]
Piekny klusek, gratuluje! Ja mam wg usg na 10 maja termin. Tez się pochwale kluskiem, a co! widać nawet ogonek na dole Jak tętno u Twojego dzieciaczka? W normie?
W którym tyg jesteś? :*Ja juz Mam potwierdzone..Termin na 7 Maj
U mnie 39676, to jest total hcgPowiedzcie przy jakiej becie było u was widać serduszko ?
Ojej, może powinnam się zapisać tez do kwietniowych mamZ synkiem miałam termin na 10.05 a urodziłam 28.04
Mam tak samo po lewej stronie mam siniaka i kropeczki od wkłucia a po prawej ani śladu.Dziewczyny które robicie sobie zastrzyki. Macie jakieś siniaki? Ja po jednej strony pępka mam siniaki A po drugiej tylko kropki po wkłuciu. Wczoraj po jeden stronie nie mogłam się wkłuć bo tak bolało.
To mój termin też z omJa juz Mam potwierdzone..Termin na 7 Maj
Nic w tym głupiego, ja sie modlilam żeby zajść do św Rity od spraw beznadziejnych i do św Charbela jak mi ginekolog powiedziała że przy takich wynikach tarczycy to rok czasu zanim unormuje i zajde . Zaczęło samo spadać bez leków zaszlam w tym samym cykluMoże to głupio zabrzmi i staroświecko, ale będę się modlić za Was i maleństwa No i oczywiście trzymam kciuki też