mangusta87
Fanka BB :)
A chodzicie do pracy czy l4 macie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekam na wizytę i zobaczymy co i jak. Jak narazie do pracy chodzę. Ale myślę jak długo bo pracuje z dziećmi i nie wiem czy w tym okresie jesiennym to takie bezpieczne. Choroby itdA chodzicie do pracy czy l4 macie?
Obecnie mam urlop, ale myślę, że po wrócę jeszcze na chwilę do pracy, żeby zamknąć wszystkie sprawy i potem pójdę na zwolnienie.A chodzicie do pracy czy l4 macie?
Ja mam l4, pracuje z małymi dziećmi. Dostałam zwolnienie na pierwszej wizycieA chodzicie do pracy czy l4 macie?
Ja byłam tydzień temu i też wykończona wróciłam. 3 godziny chodzenia, 1,5 h jazdy samochodem i jeszcze na drugi dzień dochodziłam do siebieByłam dziś w lesie na grzybach. Chodziłam po skarpach 4 godziny. Zmęczyłam się jak koń po westernie. Jestem w szoku, bo byłam zawsze aktywna fizycznie dużo rowerem jeździłam i czasem jakieś ćwiczenia w domu. Praca też fizyczna była. Dzisiaj ten las dał mi popalić.
Ja L4 od pierwszej wizyty ze względu na poronienia i styczność ze środkami chemicznymi w pracy.A chodzicie do pracy czy l4 macie?
A ja do połowy grudnia będę na macierzyńskim, a potem pewnie zwolnienie, bo do pracy się będzie średnio opłacało wracać.A chodzicie do pracy czy l4 macie?