dadzi
Moderatorka
Mnie też a narzekałam wczoraj ze nie boli. Dziś cały dzień go czuje.Kurde mnie dziś też boli jakoś brzuch
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też a narzekałam wczoraj ze nie boli. Dziś cały dzień go czuje.Kurde mnie dziś też boli jakoś brzuch
AngliaA gdzie mieszkasz że tak późno?
Cześć ☺ Trochę późno pewnie wcześniej terminów nie było?
Ja dzisiaj zaczęłam 7 tydzień. Nie jest źle aczkolwiel szybciej się męczę niż zwykle, w dzień robię sobie drzemki, w nocy śpię i śnią mi się same koszmary. Najgorzej czułam się w 5 tyg (mdłości, bolące nabrzmiałe piersi, ból podbrzusza, plamienia), a od 6 tyg mam spokój oby jak
Mieszkam w Anglii I niestety tutaj pierwsze wizyte odbywaja sie od 12 tug. Do 12 tug uwazaja ze wszystko moze sie wydarzyc. Tez nie moge spac. Chodzi spac o 2 a wstaje juz o 5 no moja 7 miesieczna coreczka sie juz wyspia wiec chodzi jak zombie czasem.Cześć ☺ Trochę późno pewnie wcześniej terminów nie było?
Ja dzisiaj zaczęłam 7 tydzień. Nie jest źle aczkolwiel szybciej się męczę niż zwykle, w dzień robię sobie drzemki, w nocy śpię i śnią mi się same koszmary. Najgorzej czułam się w 5 tyg (mdłości, bolące nabrzmiałe piersi, ból podbrzusza, plamienia), a od 6 tyg mam spokój oby jak najdłużej ☺
To faktycznie trzeba uzbroić się w cierpliwośćAnglia
Niestety. W pierwszej ciazy panikowalam a w tej cierpliwie czekamTo faktycznie trzeba uzbroić się w cierpliwość
U mnie też różnie wychodzi. Jedna apka mówi ze termin mam na 30.04 a druga, ze na 2 maja a usg to pierwsze, że 7 maja. Więc urodzę pomiędzy 30 kwietnia a 10 maja.Dziewczyny bo ja to się już pogubiłam jak to liczyć. Mam trzy aplikacje i każda pokazuje inaczej tc. Jak chce wpisać datę poczęcia to z automatu zmienia mi na inny początek @.
OM była 15.08 data zapłodnienia 31.08 A cykle mam 30 dniowe. Dziś jest 37 dc.
Jednak apka pokazuje 5+0 druga 5+1 (35dc) A trzecia 5+1(36dc). Nic mi się nie zgadza jak byście to policzyły?
U mnie też różnie wychodzi. Jedna apka mówi ze termin mam na 30.04 a druga, ze na 2 maja a usg to pierwsze, że 7 maja. Więc urodzę pomiędzy 30 kwietnia a 10 maja.
Nie wiem jak to policzyć. Miałaś już usg? Ja biorę pod uwagę termin z usg.
Usg będę mieć dopiero w 7tc 5.10 dlatego czekamZ jakich apek korzystacie? Ja mam preglife