reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Cześć ☺ Trochę późno pewnie wcześniej terminów nie było?
Ja dzisiaj zaczęłam 7 tydzień. Nie jest źle aczkolwiel szybciej się męczę niż zwykle, w dzień robię sobie drzemki, w nocy śpię i śnią mi się same koszmary. Najgorzej czułam się w 5 tyg (mdłości, bolące nabrzmiałe piersi, ból podbrzusza, plamienia), a od 6 tyg mam spokój oby jak

Cześć ☺ Trochę późno pewnie wcześniej terminów nie było?
Ja dzisiaj zaczęłam 7 tydzień. Nie jest źle aczkolwiel szybciej się męczę niż zwykle, w dzień robię sobie drzemki, w nocy śpię i śnią mi się same koszmary. Najgorzej czułam się w 5 tyg (mdłości, bolące nabrzmiałe piersi, ból podbrzusza, plamienia), a od 6 tyg mam spokój oby jak najdłużej ☺
Mieszkam w Anglii I niestety tutaj pierwsze wizyte odbywaja sie od 12 tug. Do 12 tug uwazaja ze wszystko moze sie wydarzyc. Tez nie moge spac. Chodzi spac o 2 a wstaje juz o 5 no moja 7 miesieczna coreczka sie juz wyspia ;) wiec chodzi jak zombie czasem.

Dziewczyny bo ja to się już pogubiłam jak to liczyć. Mam trzy aplikacje i każda pokazuje inaczej tc. Jak chce wpisać datę poczęcia to z automatu zmienia mi na inny początek @.
OM była 15.08 data zapłodnienia 31.08 A cykle mam 30 dniowe. Dziś jest 37 dc.
Jednak apka pokazuje 5+0 druga 5+1 (35dc) A trzecia 5+1(36dc). Nic mi się nie zgadza :) jak byście to policzyły?

Dziewczyny bo ja to się już pogubiłam jak to liczyć. Mam trzy aplikacje i każda pokazuje inaczej tc. Jak chce wpisać datę poczęcia to z automatu zmienia mi na inny początek @.
OM była 15.08 data zapłodnienia 31.08 A cykle mam 30 dniowe. Dziś jest 37 dc.
Jednak apka pokazuje 5+0 druga 5+1 (35dc) A trzecia 5+1(36dc). Nic mi się nie zgadza :) jak byście to policzyły?
U mnie też różnie wychodzi. Jedna apka mówi ze termin mam na 30.04 a druga, ze na 2 maja😂 a usg to pierwsze, że 7 maja. Więc urodzę pomiędzy 30 kwietnia a 10 maja😂.
Nie wiem jak to policzyć. Miałaś już usg? Ja biorę pod uwagę termin z usg.

reklama
U mnie też różnie wychodzi. Jedna apka mówi ze termin mam na 30.04 a druga, ze na 2 maja😂 a usg to pierwsze, że 7 maja. Więc urodzę pomiędzy 30 kwietnia a 10 maja😂.
Nie wiem jak to policzyć. Miałaś już usg? Ja biorę pod uwagę termin z usg.
Z jakich apek korzystacie? Ja mam preglife
Usg będę mieć dopiero w 7tc 5.10 dlatego czekam :)
Też mam preglife i podaje najbardziej konkretny termin :) mam jeszcze ciąża + i moja ciąża. Ta ostatnia najgorsza :)

Do góry