mangusta87
Fanka BB :)
ja narzekam tylko na ból piersi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na kiedy masz przypuszczalny termin porodu?A ja mam takie pytanie dziewczyny. Na wizytę umówiłam się do ginekologa na 03.10.2020. według moich obliczeń będzie to mniej więcej 5 tyd + 6 .. i tak się zastanawiam czy to nie będzie za wcześnie?
W pierwszej ciąży byłam u ginekologa w 5t3d i kazał przyjść za 2tyg bo nie było jeszcze serduszkaA ja mam takie pytanie dziewczyny. Na wizytę umówiłam się do ginekologa na 03.10.2020. według moich obliczeń będzie to mniej więcej 5 tyd + 6 .. i tak się zastanawiam czy to nie będzie za wcześnie?
Mnie też tak bolą że szok.. a najgorzej jak mały pociągnie za mocno to łzy do oczu napływają ale nie mam serca go odstawić tak z dnia na dzienja narzekam tylko na ból piersi
Ja nic nie biorę a mam nieustannie takie uczucie że coś mi leci. Wkładka to mój nieodłączny element w ciąży tej i poprzedniejDziewczyny biorące luteinę dopochwowo. Macie takie uczucie że Wam coś wycieka? Ja pędziłam z zakupów bo poczułam że coś leci ale na szczęście nie krew
Ja chodzę tylko w czarnych spodniach W razie jakiejś awarii to przynajmniej nie będzie nic widaćJa nic nie biorę a mam nieustannie takie uczucie że coś mi leci. Wkładka to mój nieodłączny element w ciąży tej i poprzedniej
Na to nie wpadłam hahaJa chodzę tylko w czarnych spodniach W razie jakiejś awarii to przynajmniej nie będzie nic widać
Dziewczyny biorące luteinę dopochwowo. Macie takie uczucie że Wam coś wycieka? Ja pędziłam z zakupów bo poczułam że coś leci ale na szczęście nie krew