reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

A co studiujesz? ☺
ja zaczynam dopiero 3 rok studiów. jeszcze niedawno nie planowałam ciąży tak wcześnie, a jednak życie szybko zweryfikowalo moje plany, zachorowałam i musiałam wszystko postawić na jedną kartę. trochę sie martwię czy dam sobie radę właśnie ze studiami ale liczę ze tak.. 🥰
Na pewno dasz sobie radę. Ja uczyłam się w 2 poprzednich ciążach. Teraz na szczęście mam spokój bo już mam studia skończone 🙂 wszystko da radę jeśli się chce.

Ile wogole macie lat kobietki?

reklama
Na pewno dasz sobie radę. Ja uczyłam się w 2 poprzednich ciążach. Teraz na szczęście mam spokój bo już mam studia skończone 🙂 wszystko da radę jeśli się chce.

Ile wogole macie lat kobietki?
25 lat :)
Ja to wiem nawet dokładną datę kiedy zaszłam w ciążę 🙉 ale liczę z terminu ostatniego @
Ja też znam dokładną datę nawet godzinę (czułam jak pękł pęcherzyk) 🤣 w pierwszej ciąży też do tej pory znam dokładną datę :)

Dziewczyny ile bierzecie tabletek dziennie kwasu foliowego i ile ma u was jedna tabletka jednostek bo na moim pisze 1-2 tabletka dziennie(dziś kupiłam) i nie wiem czy brać jedna czy dwie.

reklama
Dziewczyny ile bierzecie tabletek dziennie kwasu foliowego i ile ma u was jedna tabletka jednostek bo na moim pisze 1-2 tabletka dziennie(dziś kupiłam) i nie wiem czy brać jedna czy dwie.
Ja biorę tabletki "pregna plus" takie mi zalecił lekarz bo to nie tylko kwas foliowy ale i żelazo i inne witaminy

Do góry