reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

A ja jednak pomyłam okna. Synuś pojechał do babci więc wykorzystałam okazję. Ja też nie mam żadnych dolegliwości poza bolacymi piersiami. Czasem jak się robię głodna to zaczyna mnie modlić i czuje raz na jakiś czas od wczoraj kłucie w okolicach prawego jajnika. Ale mam ostatnio często nerwobóle na żebrach i to kłucie to takie samo uczucie jak nerwoból :)
To ja mam podobne objawy.

reklama
Hej dziewczyny mam za sobą już jedno poronienie w 8 tc (nierozwijanie się płodu, słabe tętno) w maju tego roku.
Dzisiaj z przyjemnością mogę dołączyć do waszego grona.:)
Lekarz od samego początku starań przepisał mi acard rano i neoparin na wieczór ( brać od pierwszych dni ciąży).
W przyszły tygodniu mam wizytę mam nadzieje że tym razem wszystko będzie dobrze.
Trzymam kciuki! A jakie było tętno zarodka w poronionej ciąży?
Tetaz który tydzień już?

Ja też się nie oszczędzam, dzisiaj z córką byłam na 6 km spacerze, pchając wózek czasami było pod górkę . Czuję się dobrze więc korzystam. W poprzedniej ciąży też się nie oszczędzałam, jeździliśmy na wycieczki, spacerowaliśmy dużo. Kryzys miałam jedynie wtedy gdy miałam straszne mdłości i dużo wymiotowalam. Ale wiem że teraz przy córce polezec nie dam rady, więc zobaczymy jak to będzie [emoji12] dla mnie najważniejsze to nie dźwigać, szczególnie przy bardziej zaawansowanej ciąży

A ja mam takie pytanie dziewczyny. Na wizytę umówiłam się do ginekologa na 03.10.2020. według moich obliczeń będzie to mniej więcej 5 tyd + 6 .. i tak się zastanawiam czy to nie będzie za wcześnie?

Nie wiem czy się łapie ? Została mi obrona ;p
A co studiujesz? ☺️
ja zaczynam dopiero 3 rok studiów. jeszcze niedawno nie planowałam ciąży tak wcześnie, a jednak życie szybko zweryfikowalo moje plany, zachorowałam i musiałam wszystko postawić na jedną kartę. trochę sie martwię czy dam sobie radę właśnie ze studiami ale liczę ze tak.. 🥰

Cześć dziewczyny, mój test też pokazał 2 kreski😊 w pon na wizycie lekarz potwierdził wiec bardzo się cieszę. Aczkolwiek jestem pełna obaw ponieważ 1,5 roku temu poroniłam w 7tc i po kilkumiesięcznej przerwie zaczęliśmy ponownie się starać. Dodam, że jestem w kategorii wiekowej 35+😝 Staraliśmy się prawie rok i przez ostatnie miesiące byłam na hormonach. Mam nadzieję, że teraz będzie wszysko dobrze i trzymam za nas wszystkie mocno kciuki🤞😃🤞

reklama
Cześć dziewczyny, mój test też pokazał 2 kreski😊 w pon na wizycie lekarz potwierdził wiec bardzo się cieszę. Aczkolwiek jestem pełna obaw ponieważ 1,5 roku temu poroniłam w 7tc i po kilkumiesięcznej przerwie zaczęliśmy ponownie się starać. Dodam, że jestem w kategorii wiekowej 35+😝 Staraliśmy się prawie rok i przez ostatnie miesiące byłam na hormonach. Mam nadzieję, że teraz będzie wszysko dobrze i trzymam za nas wszystkie mocno kciuki🤞😃🤞
Kciuki. Ja też kat 35 plus 😄😆

Do góry