reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Witajcie 😁
Tak się zastanawiam czy w poniedziałek mogę wybrać się już do ginekologa 4tc i 4dni z om. Szczęście mnie rozpiera i chciałabym aby je potwierdził na 100%
Jak było u Was 😍

Witajcie 😁
Tak się zastanawiam czy w poniedziałek mogę wybrać się już do ginekologa 4tc i 4dni z om. Szczęście mnie rozpiera i chciałabym aby je potwierdził na 100%
Jak było u Was 😍
Ja się też wybieram w poniedziałek, ale u mnie to wtedy będzie 7t2d :) Jeśli u Ciebie nadal 4 tydzień to szczerze mówiąc raczej nie będzie nic widać. Jeśli potrzebujesz jakichś leków to wiadomo, że można iść wcześniej, ale jeśli chciałabyś coś zobaczyć (szczególnie serduszko) to lepiej zaczekać z 2 tygodnie, bo u większości z tego co pamiętam jest widoczne w 6t + kilka dni.

Ja się też wybieram w poniedziałek, ale u mnie to wtedy będzie 7t2d :) Jeśli u Ciebie nadal 4 tydzień to szczerze mówiąc raczej nie będzie nic widać. Jeśli potrzebujesz jakichś leków to wiadomo, że można iść wcześniej, ale jeśli chciałabyś coś zobaczyć (szczególnie serduszko) to lepiej zaczekać z 2 tygodnie, bo u większości z tego co pamiętam jest widoczne w 6t + kilka dni.
Chcę po prostu aby potwierdził moją ciąże.
Tak właśnie myślałam że za 2tyg serduszko bym usłyszała, ale zapytać nie zaszkodzi 😉 Pozdrawiam

reklama
Dziewczyny jeśli miałam bete w czwartek 855 to czy w poniedziek będzie coś na USG ?
Byłam u nowej lekarki, podeszła luzno do heparyny bo twierdzi że po 12 tyg i jadę z powrotem do swojej w poniedziałek.
U mnie w dniu kiedy beta wynosila 867 było widać pecherzykw macicy taki malutki.
Martwię się, że zarodek się u mnie nie pojawi;/ bo beta wynosila ponad 16 tys a na drugi dzień nie bylo jeszcze zarodka ;/

Do góry