reklama
Domi_Polka
Fanka BB :)
moim zdaniem twój obecny wynik jest o wiele za wysoki dla kobiety w ciąży . Max 2,5 powinno być.Hej dziewczynki, byłam dzisiaj na tsh wynik 4.05 ft4 w normie 13.6 nie wiem co myśleć zapisałam się na jutro do rodzinnej żeby obejrzala. Zaczynałam od tsh 12 i co tydzień spada o 3. Być może za tydzień będę miała już w granicach 1.8-2 nie wiem już co myśleć boje się że jak dostanę lek to wpadnę w nadczynność bo generalnie tak miałam po 1 porodzie.
Ja syna urodziłam jak miałam 21 lat. W pełni planowane macierzyństwo i bardzo się z tego cieszę. Teraz 25 i kolejne. Myślę że dwójka mi wystarczy odchowane będą, Będziemy wspólnie korzystać z życia A ja jeszcze przed 30 będę mogła dalej poświęcać się pracy i rodzinieJa za tydzień kończę 32 lata generalnie to jak sie tak patrzy to dobrze miec przed 30 z glowy moje koleżanki mają już duże odchowane dzieci A teraz zrobiło się wygodniej już z takim 4 latkiem ale trzeba porzucić narazie wygody
Domi_Polka
ja tez urodziłam syna w wieku 21 lat. Teraz mam 26 i bardzo chciałabym w przyszłym roku kolejne w sumie by różnica była 5.5 roku bo syna mam z grudnia. Jeszcze kilka dni i się dowiem czy się udało.Ja syna urodziłam jak miałam 21 lat. W pełni planowane macierzyństwo i bardzo się z tego cieszę. Teraz 25 i kolejne. Myślę że dwójka mi wystarczy odchowane będą, Będziemy wspólnie korzystać z życia A ja jeszcze przed 30 będę mogła dalej poświęcać się pracy i rodzinie
W pierwszej ciąży udało się w 1 cyklu starań. Ale teraz może być inaczej, bo mój narzeczony nie jest tatą mojego syna.
Jak się czujecie?
Wow, podziwiam cię . Jak mój miał 3,5 miesiąca to myslalam, ze na drugie się nie zdecyduje nigdy. No i teraz zycie za mnie zdecydowało@K.A Mam 3,5 miesięcznego synka, więc jak mi się uda, to będzie rok po roku Będziemy się wspierać, jak coś
Ja urodziłam córeczkę w wieku 22 lat. Po 2 latach następna i powiem wam.ze.taka różnica wieku jest z czasem rewelacyjna. Na.poczatkj może było ciężko A teraz tak się super.dogaduja że wiem że była to najlepsza decyzja A teraz chcą obie siostrą. my po cichu liczymy na syna ale w głowie mam że pewnie znów córka
Ja w tym roku mam 28 lat, i mam nadzieję że tym razem dotrwa do końca tym razem jak najdłużej nikomu nie powiemy, by w razie czego nie słuchać jak to wszystkim przykro, jakoś mnie to ostatnio denerwowalo. Chciałabym córeczkę, ale najważniejsze by było zdrowe gratuluje wam wszystkim Ja w czwartek pójdę robić tsh bo w poprzedniej było ponad normy, a bez ciazy jest w normach
Chce_byc_mama_wielu
Ja 1. ciąża stracona, zabieg. W drugiej ciągle coś, najgorszy był krwiak , który sam się oczyścił. Na papierze zobaczyłam tak wielkie skrzepy i żywa krew, ze bylam przekonana, ze to koniec. Ale udało się Teraz 3 ciąża i co ma być to będZie, ale bardzo bym chciała aby mój dzidziuś się urodził ❤4 sierpnia miałam. Więc u mnie jeszcze wcześnie, ale rok temu udało się w tym samym okresie, ale w listopadzie tamtego roku miałam zabieg bo serduszko przestało bić, i liczyłam też krwiaka w czasie ciazy i trochę się obawiam powtórki.
Chce_byc_mama_wielu
@Malwa93 cieszę się. Niedługo będzie pewnie więcej dziewczyn ze staraczek❤To i ja się chyba powoli do Was przeprowadze że staraczek 2 krechy ujrzałam już półtora tyg temu, termin z miesiączki na 02.05 także taki na pograniczu
Wizyte umawiać będę chyba dopiero w piątek A następny tydzień, to już będzie tak 6 tydzień i kilka dni
reklama
Ja 27 My zawsze też.od razu mówiliśmy ale zazwyczaj sytuacja aż zmuszała bo ja rzadko odmawiam drinka czy wina teraz wie moja siostra j przyjaciółka i w niedzielę powiedzieliśmy rodzica ale na razie reszta nie wie A mam dużą rodzinęJa w tym roku mam 28 lat, i mam nadzieję że tym razem dotrwa do końca tym razem jak najdłużej nikomu nie powiemy, by w razie czego nie słuchać jak to wszystkim przykro, jakoś mnie to ostatnio denerwowalo. Chciałabym córeczkę, ale najważniejsze by było zdrowe gratuluje wam wszystkim Ja w czwartek pójdę robić tsh bo w poprzedniej było ponad normy, a bez ciazy jest w normach
Ja w trakcie starań zbadalam i miałam prawie 4 tsh więc sama sobie dawkę zwiększyłam i wczoraj odebrałam wynik 1,29. Zobaczymy jak dalej będzie się zachowywać. A do Endo dopiero po ginekologu