linka90
Fanka BB :)
U mnie nic takiego się nie dziejeWy też macie bole Ala mestruacyjne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie nic takiego się nie dziejeWy też macie bole Ala mestruacyjne?
Mnie dziś tak trochę pobolewalo ale tylko momentami i to podczas leżenia, jakoś bez mocy dziś byłam jakby coś mnie brało... Nie wiem sama, wczoraj jak z zakupów wracałam miałam wrażenie jakby już na dół mala naciskala, dziwne uczucie aż zaciskalam mięśnie bo wydawało mi się że zaraz coś wypadnie. Wczoraj popołudniu byłam na wizycie i nic nie stwierdził, żadnych nieprawidłowości no ale tylko usg mi robił... normalne badanie miałam tylko na pierwszej wizycie... wydaje mi się że powinien szyjke jakoś też kontrolować. A u was jak z tymi badaniami?
Hej, niestety nic mi nie wiadomo czy jest forum zamknięte. Jeśli tak, to chętnie dołączę ja dziś też byłam na wizycie. Jestem na końcówce 28 tyg. Młody z wymiarów większy o tydzień. Jeszcze jak na złość od dwóch wizyt jest tyłkiem w dół mam nadzieję, że się jeszcze obróci.Hej dziewczyny czy mamy jakieś forum zamknięte tutaj?
Udzielałam się tu wcześniej ale no nie było mnie teraz. A widzę że na otwartym pustki.
U mnie ogólnie dobrze 29 +0. Córka daje mi popalić brzuch mnie ostatnio tak bolał i nagle urósł.. Więc wydaje mi się że się rozciągał aż ta boleśnie.
Buodwa domku też do przodu i suszymy w sumie od 2 miesięcy tynki i wylewki.
Teraz płytkarz miał wolny czas to robi łazienki bo potem ciężko o termin do niego.
Do porodu nie zdazyny ale ważne żeby się na jesień wyrobić [emoji847]
Załapałam się na tym że nawet zdjęcia brzucha nie zrobiłam w tej ciąży. Ale czuję się jak slonica.. Bleeeeh.
Dajcie znać z tym forum zamkniętym bo tutaj jest wszystko takie otwarte, każdy mzoe poczytac, tym bardziej zdjęć nie wrzucam a jak będą się maluchy rodzic to fotki mile widziane wiadomo.
buziaki [emoji7]