Nikolka55
Fanka BB :)
Na 20 majaNa kiedy masz termin? Ja planuje rodzic w Oleśnicy![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na 20 majaNa kiedy masz termin? Ja planuje rodzic w Oleśnicy![]()
Ja na 19 maja to pewnie się spotkamyNa 20 majaja tez
chociaż ciężko niby z miejscami, bo dużo babek do nas przyjezdza, bo sobie chwalą
oby do maja się uspokoiło
![]()
Haha o proszę może nawet na jednej sali będziemyJa na 19 maja to pewnie się spotkamyjak wszystko pójdzie plus minus zgodnie z czasem
Nawet nie strasz tym brakiem miejsc bo ja już się nastawilam i nie chce jechac do Wrocławia![]()
eee, maj to chyba nie jest popularny miesiąc pod względem urodzeń (?)Haha o proszę może nawet na jednej sali będziemyja tez nie chcę we Wrocku, trzeba wierzyć, ze się wszystkie pomieścimy
![]()
Ja trafiłam do szpitala w drugiej połowie października i było tyle porodów, że na dwóch salach na patologii ciąży leżały już kobiety z dzidziusiamieee, maj to chyba nie jest popularny miesiąc pod względem urodzeń (?)
Ja poprzednio zaszłam w ciążę w święta i rodziłam we wrześniu - to był dziki szał... gdyby nie to, że miałam skierowanie od ordynatora to by mnie w życiu nie przyjęli tylko odsyłali po szpitalach...
Sluchajcie a ja czytałam wczoraj że niby można wziąć sobie soku z cytryny i dodać do tego roztworu żeby tak nie muliloczy któraś testowala?
![]()
Ja mam cukrzyce ciążowa od samego początku niestety. Najpierw dieta przez miesiąc Ale nie było efektu wiec od 3 tygodni jestem na insulinie nocnej 10j. Cukry dalej nie unormowane. Raz jest super przez 3 dni A później Znów przekroczeniaschudlam z niektórych części ciała i waga stoi w miejscu, chyba wszystko idzie w brzuszek
bywa ciezko Ale trzeba zacisnąć zęby i iść do przodu
![]()
Dokładnie, koleżanka mówiła, że cytrynowa albo pomarańczowa najlepszaMożma kupić glukozę smakową
Dziewczyny a jak u was z kondycja skory? Ja już myślałam ze wychodzę na prosta a to chyba była cisza przed burza bo tak mnie obsypalo pare dni temu... broda, policzki i żuchwa wyglądają jak pobojowisko, już patrzeć nie mogę na siebie serio