Never_Give_Up
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży miałam naprawdę ładna twarz, praktycznie zero wyprysków.Ach i jeszcze się Wam tylko wyżalę .... to co się dzieje z moją twarzą to masakra ;/ od kilku tygodni mam straszny trądzik, od zawsze mam lekkie problemy z cerą, ale czegoś takiego to jeszcze nigdy nie miałam jakoś te hormony ciążowe działają na mnie wyjątkowo niekorzystnie. Mam nadzieję, że szybko przejdzie...a jak nie to chyba będę musiała po ciąży zrobić tą terapię jakimś "Izotekiem" czy czymś podobnym, bo wygląda to naprawdę źle. Ma może któraś tak?
Teraz juz nawet się nie maluje bo nie chce sobie jeszcze zaszkodzicc makijażem bo jestem tak wysypana. Najgorzej broda i linia żuchwy.
Ja poczułam jakos 20-21 tydzienWcześniej jakoś o tym nie myślałam, a od wczoraj zaczęłam się zastanawiać kiedy w końcu poczuję ruchy dziecka Wiem, że jeszcze bardzo wcześnie, ale u mnie na forum grudniówek 2019 były dziewczyny, które twierdziły, że już w 14-15-16 tygodniu zaczęły czuć, więc w sumie naprawdę niedługo ja w pierwszej ciąży miałam łożyżsko z przodu, więc poczułam ruchy dopiero w 23 tygodniu jako praktycznie ostatnia na tamtym forum. Ciekawe jak będzie teraz [emoji848] A te z Was, które już mają doświadczenie, pamiętacie może kiedy zaczynałyście czuć ruchy w poprzednich ciążach???
Gratulacje ! Pierwszy potwierdzony na 100 % chłopczyk na forum [emoji7]Cześć,
Otrzymałam właśnie smsa od mojej doktor prowadzącej że wynik testu Nifty bardzo dobry, płeć męska [emoji7]
Jestem przeszczęśliwa [emoji3526]