Pytanie czy to była opryszczka pierwotna ?Dziewczyny nie ignorujecie proszę opryszczki w ciąży. Moja kuzynka dostała opryszczkę w 4/5 miesiacu ciąży, a później poopryszczkowe zapalenie mózgu. Pół ciąży spędziła w szpitalu. Ma tez spore zaniki pamięci
Bo faktycznie jeśli już się kiedyś przed ciążą miało to nie powinna narobić szkód Ale to prawda trzeba być czujnym.
Tak ja miałam i to kilka razy w ciągu dwóch tygodni.Ja żałuję że przełozylam wizytę z poniedziałku na środę bo chce już być po. Tym bardziej zdolowalam się po przykrych informacjach ....
Miała z Was któraś biegunkę ? Mdłości trzymają mnie od tygodnia a wczoraj pół dnia miałam biegunkę . Zastanawiam się czy to z powodu ciąży czy moze grypa żołądkowa bądź zatrucie
Ja mam pierwszą wizytę dopiero za tydzień w poniedziałek. Już coraz bardziej nie mogę się doczekać chciałabym żeby to był ten poniedziałek bo miałam taką możliwość żeby się umówić. Ale mój lekarz nie ma nic przeciwko żeby odbyła się później bo wszystko będzie jasne na jednej wizycie.