Nesbitt33
Fanka BB :)
U mnie 163 i 58kg.Ja 170 i teraz na liczniku 75 . 2kg przytyłam w tym miesiącu
3 kg zostały mi po poprzedniej ciazy a łącznie przytyłam okolo 20 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 163 i 58kg.Ja 170 i teraz na liczniku 75 . 2kg przytyłam w tym miesiącu
Mi tez wyskakują jak szalone
Mam dzisiaj podobnieNie wiem już..jak wcześniej czułam że jestem w ciąży...tak teraz jakoś nie czuje..
Dramat, kryminalZależy co lubisz
Wg ostatniego usg 7+2. Jestem tym bardziej wkurzona, ze z om wychodzi 9+2. I dlatego się denerwuje. A leżeć nie mogę za bardzo. Moja półroczna córka to taki ciort, juz zaczyna sie podpierac i wstawac i boję się, zeby krzywdy sobie nie zrobila.Biedna który dokładnie tydzień teraz ? Moze poleżeć nie jest takim głupim pomysłem sen pomaga, elektrolity może jakies przemycisz. Mnie cofa i język wyciąga do wierzchu aż się brzuch spina ale jeszcze nie ulalo się. U mnie dzisiaj 8 i 2
Będziesz szybciej po drugiej wizycie niż ja a byłam w poniedzialek i kolejna mam 12.10Ja po wizycie Ciąża wewnątrzmaciczna z widocznym pęcherzykiem zoltkowym. 5t1d wg om ale wiem ze owulacja była szybciej i z pomiaru pęcherzyka jest 6t0d. Kolejna wizyta za 2 tygodnie
Karpi, czarny punkt (takie mroczne klimaty), jak było już "uwiezione".Dramat, kryminal
Jej, oglądałam ostatnio 3 sezony Domu z papieru, jeszcze 4ty został, ale chyba się poddam, bo za bardzo się stresuję ale polecam też ten jest teraz jeszcze jakiś nowy Ratched, ale po trailerze wydaje się psychicznyDom z papieru , Uwięzione , Szkoła dla elity . Mnie przypasowaly te