reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

reklama
Mi tez wyskakują jak szalone

Ja też całą wysypana jestem. Ehh, takie uroki.
Dzisiaj zrobiłam porządek w lodówce i wszystko wylądowało w pojemnikach, bo bez mdłości 🤢 nie mogłam otworzyć lodówki 🙈, a nic się w niej nie popsuło.

Mnie dzisiaj naszło na pomidorówkę z ryżem, a że starsza dzisiaj z katarem się obudziła to została w domu i zajadała że mną 😉

Ja mam 160 i 54 kg, ale wcziraj poszłam na wizytę 20 minut po obiedzie i w ubraniu i w butach ważyłam 55,9 i tak mam wpisane w kartę 😂
Pierwszą ciążę zaczęłam od 48 i przytyłam 18kg, drugą od 50 i przytyłam 16,więc kończyłam na 66. Mam nadzieję, że teraz tak skończę, czyli przytyję 12, a wg wpisu z wczoraj 10 😂 ale to raczej niemożliwe 😉
Pamiętam, że w tamtych ciążach w drugiej połowie strasznie dużo jadłam... Więcej niż mój mąż 😐 a że leżałam plackiem 3 miesiące, to dosyć dużo tyłam 😶

Biedna który dokładnie tydzień teraz ? Moze poleżeć nie jest takim głupim pomysłem sen pomaga, elektrolity może jakies przemycisz. Mnie cofa i język wyciąga do wierzchu aż się brzuch spina ale jeszcze nie ulalo się. U mnie dzisiaj 8 i 2
Wg ostatniego usg 7+2. Jestem tym bardziej wkurzona, ze z om wychodzi 9+2. I dlatego się denerwuje. A leżeć nie mogę za bardzo. Moja półroczna córka to taki ciort, juz zaczyna sie podpierac i wstawac i boję się, zeby krzywdy sobie nie zrobila.

Ja po wizycie :) Ciąża wewnątrzmaciczna z widocznym pęcherzykiem zoltkowym. 5t1d wg om ale wiem ze owulacja była szybciej i z pomiaru pęcherzyka jest 6t0d. Kolejna wizyta za 2 tygodnie :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 70
reklama
Dom z papieru , Uwięzione , Szkoła dla elity . Mnie przypasowaly te :)
Jej, oglądałam ostatnio 3 sezony Domu z papieru, jeszcze 4ty został, ale chyba się poddam, bo za bardzo się stresuję 😂 ale polecam też ten :) jest teraz jeszcze jakiś nowy Ratched, ale po trailerze wydaje się psychiczny :D
Co do wagi, miesiąc temu ważyłam 43kg, tydzień temu 44,6kg. W poniedziałek na wizycie się zważę, oczywiście każda waga w domu mi się psuje 🤨

Do góry