reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2021

O matko ja zapłaciłam wczoraj za wizyte i leki 400zł,a dziś badania 230..pojdziemy z torbami🙄 mnie dziś brzuch nie boli, a plemienie jest tylko na papiwrze po toalecie..wiecie zrobiłam test i odrazu druga piekna krecha..jakbym poroniła też by była???
hormon może się jeszcze utrzymywać. Super, że plamienia mniej! Przy poronieniu krew się leje, jak przy dużej miesiączce, do tego są skrzepy krwi. Bierz leki, bądź dobrej mysli. Robiłaś progesteron? Czy bete też masz zleconą?

reklama
Jestem dziś nadmiernie głodna! Zjadłam 2sniadaniabi właśnie skończyłam obiad już tak mi się go chciało że szok. Wcielam bitki z ziemniakami . A w pierwszej ciąży przed południem nie mogłam nawet pomyśleć o mięsie binod razu biegłam ddo łazienki. Dziś plecy bolą i momentami tak niedobrze mi się zrobi ale na szczęście przechodzi. Lecę się szybko położyć póki mój synuś śpi ;D
Ja rano jem delikatnie ale jak już zacznę do końca noe widać. Mam wrażenie, że cały czas jestem głodna. Jednak jak zjem za dużo do mi zle.
Dzisiaj było mi zle podczas mycia zębów. Masakra.

Ja mam teraz drugą jakby ciążę normalną i ponoć w drugiej rozciaganie bardziej bolesne. Mnie dodatkowo boli bardzo w krzyżu. Też się denerwuje, bo bardziej w nocy mnie boli. Ale czekam na wizytę, zapytam jeszcze raz lekarza.
Wiesz co mniw też boli w krzyżu..myslalam ze takie dolegliwosci to pod kiniec🤷‍♀️

Ja mam teraz drugą jakby ciążę normalną i ponoć w drugiej rozciaganie bardziej bolesne. Mnie dodatkowo boli bardzo w krzyżu. Też się denerwuje, bo bardziej w nocy mnie boli. Ale czekam na wizytę, zapytam jeszcze raz lekarza.
Mnie w krzyżu bolało już od zapłodnienia. Jak tylko mogłam to się kładłam i leżałam bo nie mogłam chodzić ani nic robić. Teraz już jest lepiej

hormon może się jeszcze utrzymywać. Super, że plamienia mniej! Przy poronieniu krew się leje, jak przy dużej miesiączce, do tego są skrzepy krwi. Bierz leki, bądź dobrej mysli. Robiłaś progesteron? Czy bete też masz zleconą?
Tak dzis robiłam badania w tym bete co 2 dni,progesteron,cytomelagie,morfologie,toksoplazmoze..
Pocieszylas mnie..bo mi się nie leje,tylko po toalecie,brzuch juz nie boli..mam brac 4xduphason.

Jak to jest z tym bólem brzucha na początku ciąży? W okolicach piątego tygodnia to tak mnie bolało jak przed okresem tylko, że łapalo mnie w środku nocy i wybudzalo ze snu. Teraz noce mam spokojne, czasami delikatnie coś zaboli, ale zaczynam sobie już coś wkręcać. Boli źle, nie boli też źle ;)

reklama
Do góry