Milcziena
Fanka BB :)
Korci, ale wydaje mi się, że znowu ujrzę jedną kreskę [emoji20]Ja bym na Twoim miejscu już dawno wykonała test!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Korci, ale wydaje mi się, że znowu ujrzę jedną kreskę [emoji20]Ja bym na Twoim miejscu już dawno wykonała test!
Hej dziewczyny wpadłam do Was bo też za niedługo jeśli @ nie przyjdzie będę testować. Termin @ na 4/5.08. Chce zapytać czemu nie polecacie testów pink ? Ja właśnie zamówiłam kilka sztuk z allegro i żałuję że wcześniej tu nie zajrzałamJa testuje w piątek lub sobotę o ile wcześniej nie nadejdzie @. Raczej Pinki z Rossmanna już nie kupię.
Objawy ciąży są identyczne jak objawy miesiączki. Nie ma co się tym sugerować. Że 2-3 dni temu bolał mnie brzuch jak na @ i byłam pewna ,że to taki ból jak zazwyczaj, a jestem w ciążyHej dziewczyny wpadłam do Was bo też za niedługo jeśli @ nie przyjdzie będę testować. Termin @ na 4/5.08. Chce zapytać czemu nie polecacie testów pink ? Ja właśnie zamówiłam kilka sztuk z allegro i żałuję że wcześniej tu nie zajrzałam
Mnie do samej owu bolały piersi ale tak mam zazwyczaj. W owu zaczynają boleć A z 1 dniem @ przestają. Teraz bolały od owu A dziś przestały... No to akurat o niczym dobrym nie świadczy. No i zastanawia mnie bol brzucha jak by zaraz @ miała runac, i tak od 4 dni. A do terminu jeszcze daleko
Hej. Ja też powinnam dostać miesiączki w tym samym terminie. Planujesz testować wcześniej? Bo jak nie, to może razem będzie nam łatwiej wytrwać.Hej dziewczyny wpadłam do Was bo też za niedługo jeśli @ nie przyjdzie będę testować. Termin @ na 4/5.08.
Cześć też jestem ciekawa czemu nie polecacie tych testów zwłaszcza że tak samo jak ty też kilka na allegro zamówiłam [emoji3526]Hej dziewczyny wpadłam do Was bo też za niedługo jeśli @ nie przyjdzie będę testować. Termin @ na 4/5.08. Chce zapytać czemu nie polecacie testów pink ? Ja właśnie zamówiłam kilka sztuk z allegro i żałuję że wcześniej tu nie zajrzałam
Mnie do samej owu bolały piersi ale tak mam zazwyczaj. W owu zaczynają boleć A z 1 dniem @ przestają. Teraz bolały od owu A dziś przestały... No to akurat o niczym dobrym nie świadczy. No i zastanawia mnie bol brzucha jak by zaraz @ miała runac, i tak od 4 dni. A do terminu jeszcze daleko
Postaram sie wytrwać do tego 5 nie chciała bym wcześniej testować także możemy czekaćGratuluję i zazdroszczę wszystkim dziewczynom, które mają już potwierdzone ciąże.
Ja jestem nadal w trakcie przeprowadzki... Kupiliśmy mieszkanie i zamieszanie z przenoszeniem rzeczy, formalnościami (bank, notariusze, przekształcenie własności, gazownia, elektrownia, urząd miasta... Mogłabym te wyliczankę jeszcze ciągnąć) mnie po prostu osłabia i przyprawia o zawrót głowy. W sumie nawet dobrze, bo to pierwszy miesiąc od dawna, kiedy nie myślę obsesyjnie czy będzie okres, czy nie będzie. Z drugiej strony nie sądzę, żeby stres był optymalny do zagnieżdżania się zarodka i nie liczę na wiele w tym miesiącu. Musiałam się wypisać, bo nie mam za bardzo komu się wygadać, wszystkich zniesmaczonych słowotokiem przepraszam. [emoji14]
Hej. Ja też powinnam dostać miesiączki w tym samym terminie. Planujesz testować wcześniej? Bo jak nie, to może razem będzie nam łatwiej wytrwać.
Super, gratulacje! [emoji3590]Hej dziewczyny. Gratuluje wszystkim majóweczkom i chyba dołączam do Was
Okres spóźnia mi się 2 dni, teraz jest 33 dzien cyklu. Ogólnie bym się tym spóznieniem nie przejęła, bo to dopiero drugi cykl po porodzie (a po porodzie różnie bywa z regularnoscia), a w sumie i przed ciążą miałam bardzo nieregularny okres.
Zwątpiłam co się dzieje po tym jak nagle od kilku dni mam ogromne spadki mleka (jestem mamą KPI) i bóle piersi podczas ściągania pokarmu, gdy nigdy nie miałam z tym problemu.
Chyba moja roczna córka będzię musiała pożegnać się z maminym mlekiem.
Na chwilę obecną mam mieszane uczucia, niby się cieszę, ale i mam dużego stracha jak ja sobie poradze.
Dzisiaj zabieram córke i męża po powrocie z pracy na spacer i przekaże wieści. Dam znać jaka była reakcja. Zobacz załącznik 1015358
wow 2 miesiacr po porodzie? hm? i juz okres mialas? nie zabardzo czaje, ale oczywiscie gratulacjeHej dziewczyny. Gratuluje wszystkim majóweczkom i chyba dołączam do Was
Okres spóźnia mi się 2 dni, teraz jest 33 dzien cyklu. Ogólnie bym się tym spóznieniem nie przejęła, bo to dopiero drugi cykl po porodzie (a po porodzie różnie bywa z regularnoscia), a w sumie i przed ciążą miałam bardzo nieregularny okres.
Zwątpiłam co się dzieje po tym jak nagle od kilku dni mam ogromne spadki mleka (jestem mamą KPI) i bóle piersi podczas ściągania pokarmu, gdy nigdy nie miałam z tym problemu.
Chyba moja roczna córka będzię musiała pożegnać się z maminym mlekiem.
Na chwilę obecną mam mieszane uczucia, niby się cieszę, ale i mam dużego stracha jak ja sobie poradze.
Dzisiaj zabieram córke i męża po powrocie z pracy na spacer i przekaże wieści. Dam znać jaka była reakcja. Zobacz załącznik 1015358