reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

reklama
2-4 maja ;) no chyba, że maluch się zasiedzi w brzuchu to i wrzesień będzię [emoji23][emoji6]
W ostatniej ciąży termin z om miałam na 9.09. lekarka zapewniała , że na koniec sierpnia urodzę , a urodziłam 19 września. [emoji854][emoji854][emoji854] Więc nic mnie już nie zdziwi ;)

Rozumiem ale tydzień temu pozytywny test przed terminem @ I nie jakiś słaby tylko bardzo dobrze widoczna krecha a od paru dni ledwo widoczne a dzisiaj to już w ogóle nic nie było. Dziwne. Nawet przy jajowodowej porządne kreski mi wychodziły, przy poronieniu zatrzymanym to samo wiec liczę ze lada dzień dostanę @ a nie znów szpital

Rozumiem. Życzę Ci aby wszystko się poukladalo tak jak chcesz.

Rozumiem. Życzę Ci aby wszystko się poukladalo tak jak chcesz.
No już zaczęłam krwawić. Dosłownie 15 min temu. Widocznie tak miało być czułam, ze coś jest nie tak. Brzuch zaczyna boleć. Jakoś trzeba to przetrwać. Przykro ale nic nie poradzę. Mąż nie wie nawet o tym, ze coś było. Dzieci jutro wracają do szkoły po wakacjach to odpocznę.
Ledwo się człowiek zdążył przywitać a już się żegna. Powodzenia!

Hej dziewczyny wpadłam do Was bo też za niedługo jeśli @ nie przyjdzie będę testować. Termin @ na 4/5.08. Chce zapytać czemu nie polecacie testów pink ? Ja właśnie zamówiłam kilka sztuk z allegro i żałuję że wcześniej tu nie zajrzałam:(

Mnie do samej owu bolały piersi ale tak mam zazwyczaj. W owu zaczynają boleć A z 1 dniem @ przestają. Teraz bolały od owu A dziś przestały... No to akurat o niczym dobrym nie świadczy. No i zastanawia mnie bol brzucha jak by zaraz @ miała runac, i tak od 4 dni. A do terminu jeszcze daleko

Cóż mogę Ci napisać. Trzeba czekać na rozwój wydarzeń.
Jeśli chodzi o test Pinki to robiłam go pierwszy raz. Wcześniej w poprzednich ciążach robiłam Bobo test i jakoś tak mi bardziej odpowiadał. Poza tym czytałam różne niepochlebne opinie o czułości Pinki 10. Dziewczynom nie wychodził Pinki 10 a innych firm 25 pokazywały już 2 krechy.

Ostatnia edycja:
reklama
No już zaczęłam krwawić. Dosłownie 15 min temu. Widocznie tak miało być czułam, ze coś jest nie tak. Brzuch zaczyna boleć. Jakoś trzeba to przetrwać. Przykro ale nic nie poradzę. Mąż nie wie nawet o tym, ze coś było. Dzieci jutro wracają do szkoły po wakacjach to odpocznę.
Ledwo się człowiek zdążył przywitać a już się żegna. Powodzenia!
kochana trzymaj sie, przytulam mocno, tak mialo byc, tak bylo zapisane

Do góry