reklama
U
użytkownik 180176
Gość
W ostatniej ciąży termin z om miałam na 9.09. lekarka zapewniała , że na koniec sierpnia urodzę , a urodziłam 19 września. [emoji854][emoji854][emoji854] Więc nic mnie już nie zdziwi2-4 maja no chyba, że maluch się zasiedzi w brzuchu to i wrzesień będzię [emoji23][emoji6]
AtomicTOY
Fanka BB :)
Za dobrze było w brzuszku to się maluszek nie śpieszyłW ostatniej ciąży termin z om miałam na 9.09. lekarka zapewniała , że na koniec sierpnia urodzę , a urodziłam 19 września. [emoji854][emoji854][emoji854] Więc nic mnie już nie zdziwi
Asia28BK
To czekamy razem na rozwój sytuacji:-)Zrobilam bete chyba nic z tego nie bedzie (1.2). Chyba ze zawczesnie ja zrobilam owu mialam 17.08. A @powinnam miec 31.08.
Asia28BK
@magda05 Mogło jeszcze nie dojść U Ciebie do zagniezdzenia.To czekamy razem na rozwój sytuacji:-)
Ja od rana siedzę jak na szpilkach i ciągle sprawdzam czy już nie ma krwii na wkladce:-)
Dzisiaj mam termin @ test negatywny ale mam takie uderzenia gorąca że nie wiem :-) może to pierwszej objaw:-) hihi:-)
Ironka
Rozumiem ale tydzień temu pozytywny test przed terminem @ I nie jakiś słaby tylko bardzo dobrze widoczna krecha a od paru dni ledwo widoczne a dzisiaj to już w ogóle nic nie było. Dziwne. Nawet przy jajowodowej porządne kreski mi wychodziły, przy poronieniu zatrzymanym to samo wiec liczę ze lada dzień dostanę @ a nie znów szpital
Rozumiem. Życzę Ci aby wszystko się poukladalo tak jak chcesz.
Mam nadzieje ze bedzie dobrze@magda05 Mogło jeszcze nie dojść U Ciebie do zagniezdzenia.
Ja od rana siedzę jak na szpilkach i ciągle sprawdzam czy już nie ma krwii na wkladce:-)
Dzisiaj mam termin @ test negatywny ale mam takie uderzenia gorąca że nie wiem :-) może to pierwszej objaw:-) hihi:-)
U
użytkownik 192
Gość
No już zaczęłam krwawić. Dosłownie 15 min temu. Widocznie tak miało być czułam, ze coś jest nie tak. Brzuch zaczyna boleć. Jakoś trzeba to przetrwać. Przykro ale nic nie poradzę. Mąż nie wie nawet o tym, ze coś było. Dzieci jutro wracają do szkoły po wakacjach to odpocznę.Rozumiem. Życzę Ci aby wszystko się poukladalo tak jak chcesz.
Ledwo się człowiek zdążył przywitać a już się żegna. Powodzenia!
Ironka
Hej dziewczyny wpadłam do Was bo też za niedługo jeśli @ nie przyjdzie będę testować. Termin @ na 4/5.08. Chce zapytać czemu nie polecacie testów pink ? Ja właśnie zamówiłam kilka sztuk z allegro i żałuję że wcześniej tu nie zajrzałam
Mnie do samej owu bolały piersi ale tak mam zazwyczaj. W owu zaczynają boleć A z 1 dniem @ przestają. Teraz bolały od owu A dziś przestały... No to akurat o niczym dobrym nie świadczy. No i zastanawia mnie bol brzucha jak by zaraz @ miała runac, i tak od 4 dni. A do terminu jeszcze daleko
Cóż mogę Ci napisać. Trzeba czekać na rozwój wydarzeń.
Jeśli chodzi o test Pinki to robiłam go pierwszy raz. Wcześniej w poprzednich ciążach robiłam Bobo test i jakoś tak mi bardziej odpowiadał. Poza tym czytałam różne niepochlebne opinie o czułości Pinki 10. Dziewczynom nie wychodził Pinki 10 a innych firm 25 pokazywały już 2 krechy.
Ostatnia edycja:
reklama
madziolina_p
kochana trzymaj sie, przytulam mocno, tak mialo byc, tak bylo zapisaneNo już zaczęłam krwawić. Dosłownie 15 min temu. Widocznie tak miało być czułam, ze coś jest nie tak. Brzuch zaczyna boleć. Jakoś trzeba to przetrwać. Przykro ale nic nie poradzę. Mąż nie wie nawet o tym, ze coś było. Dzieci jutro wracają do szkoły po wakacjach to odpocznę.
Ledwo się człowiek zdążył przywitać a już się żegna. Powodzenia!
Podziel się: