reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Ja testuje w piątek lub sobotę o ile wcześniej nie nadejdzie @. Raczej Pinki z Rossmanna już nie kupię.
Hej dziewczyny wpadłam do Was bo też za niedługo jeśli @ nie przyjdzie będę testować. Termin @ na 4/5.08. Chce zapytać czemu nie polecacie testów pink ? Ja właśnie zamówiłam kilka sztuk z allegro i żałuję że wcześniej tu nie zajrzałam:(

Mnie do samej owu bolały piersi ale tak mam zazwyczaj. W owu zaczynają boleć A z 1 dniem @ przestają. Teraz bolały od owu A dziś przestały... No to akurat o niczym dobrym nie świadczy. No i zastanawia mnie bol brzucha jak by zaraz @ miała runac, i tak od 4 dni. A do terminu jeszcze daleko

Hej dziewczyny wpadłam do Was bo też za niedługo jeśli @ nie przyjdzie będę testować. Termin @ na 4/5.08. Chce zapytać czemu nie polecacie testów pink ? Ja właśnie zamówiłam kilka sztuk z allegro i żałuję że wcześniej tu nie zajrzałam:(

Mnie do samej owu bolały piersi ale tak mam zazwyczaj. W owu zaczynają boleć A z 1 dniem @ przestają. Teraz bolały od owu A dziś przestały... No to akurat o niczym dobrym nie świadczy. No i zastanawia mnie bol brzucha jak by zaraz @ miała runac, i tak od 4 dni. A do terminu jeszcze daleko
Objawy ciąży są identyczne jak objawy miesiączki. Nie ma co się tym sugerować. Że 2-3 dni temu bolał mnie brzuch jak na @ i byłam pewna ,że to taki ból jak zazwyczaj, a jestem w ciąży :)

Gratuluję i zazdroszczę wszystkim dziewczynom, które mają już potwierdzone ciąże. ;)
Ja jestem nadal w trakcie przeprowadzki... Kupiliśmy mieszkanie i zamieszanie z przenoszeniem rzeczy, formalnościami (bank, notariusze, przekształcenie własności, gazownia, elektrownia, urząd miasta... Mogłabym te wyliczankę jeszcze ciągnąć) mnie po prostu osłabia i przyprawia o zawrót głowy. W sumie nawet dobrze, bo to pierwszy miesiąc od dawna, kiedy nie myślę obsesyjnie czy będzie okres, czy nie będzie. Z drugiej strony nie sądzę, żeby stres był optymalny do zagnieżdżania się zarodka i nie liczę na wiele w tym miesiącu. ;) Musiałam się wypisać, bo nie mam za bardzo komu się wygadać, wszystkich zniesmaczonych słowotokiem przepraszam. :p

Hej dziewczyny wpadłam do Was bo też za niedługo jeśli @ nie przyjdzie będę testować. Termin @ na 4/5.08.
Hej. Ja też powinnam dostać miesiączki w tym samym terminie. Planujesz testować wcześniej? Bo jak nie, to może razem będzie nam łatwiej wytrwać. ;)

Cześć też jestem ciekawa czemu nie polecacie tych testów zwłaszcza że tak samo jak ty też kilka na allegro zamówiłam [emoji3526]

Gratuluję i zazdroszczę wszystkim dziewczynom, które mają już potwierdzone ciąże. ;)
Ja jestem nadal w trakcie przeprowadzki... Kupiliśmy mieszkanie i zamieszanie z przenoszeniem rzeczy, formalnościami (bank, notariusze, przekształcenie własności, gazownia, elektrownia, urząd miasta... Mogłabym te wyliczankę jeszcze ciągnąć) mnie po prostu osłabia i przyprawia o zawrót głowy. W sumie nawet dobrze, bo to pierwszy miesiąc od dawna, kiedy nie myślę obsesyjnie czy będzie okres, czy nie będzie. Z drugiej strony nie sądzę, żeby stres był optymalny do zagnieżdżania się zarodka i nie liczę na wiele w tym miesiącu. ;) Musiałam się wypisać, bo nie mam za bardzo komu się wygadać, wszystkich zniesmaczonych słowotokiem przepraszam. [emoji14]

Hej. Ja też powinnam dostać miesiączki w tym samym terminie. Planujesz testować wcześniej? Bo jak nie, to może razem będzie nam łatwiej wytrwać. ;)
Postaram sie wytrwać do tego 5 nie chciała bym wcześniej testować także możemy czekać:)

Z tymi pinkami chodzi mi o to że one dają bardzo licha druga kreskę są jakby takie mniej się wybarwiajace w porównaniu z innymi które widzę na innych wątkach czy nawet tutaj chyba dziewczyny wrzucaly:-)

A jak na takim teście zobaczyć cień cienia:-)

Hej dziewczyny. Gratuluje wszystkim majóweczkom i chyba dołączam do Was ;)

Okres spóźnia mi się 2 dni, teraz jest 33 dzien cyklu. Ogólnie bym się tym spóznieniem nie przejęła, bo to dopiero drugi cykl po porodzie (a po porodzie różnie bywa z regularnoscia), a w sumie i przed ciążą miałam bardzo nieregularny okres.

Zwątpiłam co się dzieje po tym jak nagle od kilku dni mam ogromne spadki mleka (jestem mamą KPI) i bóle piersi podczas ściągania pokarmu, gdy nigdy nie miałam z tym problemu.
Chyba moja roczna córka będzię musiała pożegnać się z maminym mlekiem. ;)

Na chwilę obecną mam mieszane uczucia, niby się cieszę, ale i mam dużego stracha jak ja sobie poradze.

Dzisiaj zabieram córke i męża po powrocie z pracy na spacer i przekaże wieści. Dam znać jaka była reakcja. ;)
1566991113659.jpeg

Załączniki

• 1566991075559.jpeg
    1566991075559.jpeg
    112,3 KB · Wyświetleń: 103

Okres spóźnia mi się 2 dni, teraz jest 33 dzien cyklu. Ogólnie bym się tym spóznieniem nie przejęła, bo to dopiero drugi cykl po porodzie (a po porodzie różnie bywa z regularnoscia), a w sumie i przed ciążą miałam bardzo nieregularny okres.

Zwątpiłam co się dzieje po tym jak nagle od kilku dni mam ogromne spadki mleka (jestem mamą KPI) i bóle piersi podczas ściągania pokarmu, gdy nigdy nie miałam z tym problemu.

Na chwilę obecną mam mieszane uczucia, niby się cieszę, ale i mam dużego stracha jak ja sobie poradze.

Dzisiaj zabieram córke i męża po powrocie z pracy na spacer i przekaże wieści. Dam znać jaka była reakcja. ;)Zobacz załącznik 1015358
Super, gratulacje! [emoji3590]

reklama

Dzisiaj zabieram córke i męża po powrocie z pracy na spacer i przekaże wieści. Dam znać jaka była reakcja. ;)Zobacz załącznik 1015358
wow 2 miesiacr po porodzie? hm? i juz okres mialas? nie zabardzo czaje, ale oczywiscie gratulacje

Do góry