reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Hej, ja już po dwóch testach,które pokazują dwie kreski więc dołączam. Jestem już mama z kwietnia 2013. :) trzymam kciuki za wszystkie,które czekają!

To jak długie masz cykle?
Ja też robię test na początku przyszłego tygodnia. Ostatnią @ mialam 1.08. Jeszcze dokładnie nie wiem w który dzień zrobię.
Ostatnie cykle miałam co 28 dni, z tym że ten óstatni trwał 26 dni.
Ja walczyłam z nieregularnymi cyklami ale teraz mam od 3 miesięcy 29 dniowe i 30 rano przychodzi @ :-) 30 dzień wypada we środę dlatego chciała bym się wstrzymać do tego dnia:-)

Ostatnia @miałam 30.07:-)
To będziemy testować w podobnym czasie:-)

A u mnie dziewczyny chyba nic z tego, zauwazylam brazowa plamke, a przy podcieraniu byl taki zolto brazowy sluz rozciagliwy. Wydaje mi sie, ze nic z tego :-(

A u mnie dziewczyny chyba nic z tego, zauwazylam brazowa plamke, a przy podcieraniu byl taki zolto brazowy sluz rozciagliwy. Wydaje mi sie, ze nic z tego :-(

Spokojnie. Jeśli się bardzo tym martwisz to jedź na IP. U niektórych taki brązowawy śluz jest ostrzeżeniem a u innych nie. Trudno więc cokolwiek doradzić. Obserwuj i reaguj w razie potrzeby. Oby minęło.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny zwłaszcza te z kolejna ciąża czy wasze brzuchy robią sobie jaja i są już dosyć mocno widoczne? Zwłaszcza wieczorem.... Ja czuję jakbym była tam spuchnięta zwłaszcza rano ale jak tylko zacznę jeść to momentalnie mi sie zaokragla...[emoji849] wieczorem to już w ogóle.... Tyle że to są straszne wzdęcia.... No i pewnie dochodza do tego jeszcze słabe mięśnie... Nie ćwiczyłam po żadnej ciąży...[emoji28] Przy 176 ważę 60 kg.. Więc tym bardziej dziwi mnie rozmiar brzucha.. Jak tak dalej pójdzie to za miesiąc już wszyscy będą widzieli a chciałabym żeby w pracy jednak utrzymać to jeszcze w tajemnicy.

Mam to samo [emoji23] naprawdę widać już ten brzuch a dopiero 5 tydzień i 3 dni ‍♀️ wcześniej ćwiczyłam i miałam dużo ruchu wiec brzuch płaski a teraz po prostu wyglada jakbym się objadła [emoji87] wcześniej widziałam to tylko wieczorem a teraz już cały czas od samego rana. Ja mam 169 wzrostu i wg wczorajszego ważenia 52 kg i miałam nadzieje ze jeszcxe chwile nie będzie to widoczne. U mnie wszyscy pytają czy jest bobas bo wcześniej ciagle chodziłam ze szlugiem a teraz sam zapach mnie odrzuca [emoji23]
A wy jak się czujecie?

reklama

I jak, byłaś u lekarza? Czy jakoś się rozwinęła sytuacja? Mam nadzieje ze wszystko będzie ok, trzymaj się [emoji26][emoji173]️

Do góry