reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Jasne że tak :D wiem co czujesz to moja 3 ciąża i pierwsza w której widać serduszko

Na kiedy masz wizytę?
Wizytę mam na 17.10. Czyli na 10/11 tydzień. Ale będę starała się przełożyć na początek października jeśli beta będzie ładnie przyrastać. Bardzo się boję cieszyć. I gratuluję wszystkim :)

Cześć dziewczyny :) tak sobie poczytuję... powoli się cieszę :) drugi cykl starań, nie wytrzymałam i beta w 9 dpo 0.1, beta na 3 dni przed miesiączką 10 :), cykle 26/28 dni (czułam że się udało:) ). Trzymajcie kciuki bo u mnie ciężko z ciążami... to będzie moja 6... dwie donoszone (jedna z gestozą, druga z tomsoplazmozą). Ostatnią ciążę bliżniaczą straciłam w 4 miesiącu w 2016 r... jestem też po plastyce brzucha. Boję się ale jestem pełna nadziei :) mogę liczyć na wasze wsparcie?
Witaj i serdeczne Gratulacje :)

A ja jutro mam wizytę. Będzie 5+6.
Jak się w ogóle czujecie ? Ja mam rano mdłości jak nie zjem o czasem na dniu plus senność . Z Helenką wymiotowałam od 7 tygodnia [emoji85]. Po za tym jadę dziś na betę ,żeby lekarz miał pewność nawet jak nie będzie widać na USG. Idziecie na L4 ?
W zeszłej ciąży lekarz zakazał mi pracować , przez warunki pracy , po za tym mdłości dawały w kość. W tej też muszę zostać w domu.

Spokojnie, to mógłbyc nawet błąd labo, to będzie twoja pierwsza wizyta?
Trzecia, na pierwszej nie było nic w macicy, druga była na IP z powodu bólów brzucha, dostałam duphaston i był 2mm pęcherzyk...
Kochana trzymaj się. [emoji8] Jeszcze nic nie jest przesądzone. Możliwe, że gdzieś wkradł się błąd w wynikach.
Dziękuję, oby to był jakiś błąd [emoji20]
Moim zdaniem ważne że przyrosła a nie spadła ale wizyta u ginekologa konieczna. Niech przepis ze luteinę... trzymam kciuki
Właśnie biorę duphaston... [emoji20]
I dziękuję [emoji20]

A ja jutro mam wizytę. Będzie 5+6.
Jak się w ogóle czujecie ? Ja mam rano mdłości jak nie zjem o czasem na dniu plus senność . Z Helenką wymiotowałam od 7 tygodnia [emoji85]. Po za tym jadę dziś na betę ,żeby lekarz miał pewność nawet jak nie będzie widać na USG. Idziecie na L4 ?
W zeszłej ciąży lekarz zakazał mi pracować , przez warunki pracy , po za tym mdłości dawały w kość. W tej też muszę zostać w domu.
Ja idę na l4 pewnie od połowy października, nie chce zostawic pracodawcy bez pracownika bo musiałby to zamknąć, właśnie jesteśmy na etapie rekrutacji nowych osób, później 2 tygodnie szkolenia więc zaczekam no chyba że coś się będzie działo ale nie dopuszczam takiej myśli teraz.
Ja mam mdłości w ciągu dnia, nie idzie mi jedzenie.

U mnie będzie Helenka lub Mieszko prawdopodobnie, ale liczę się też ze zdaniem rodziny [emoji7]

reklama
Trzecia, na pierwszej nie było nic w macicy, druga była na IP z powodu bólów brzucha, dostałam duphaston i był 2mm pęcherzyk... Dziękuję, oby to był jakiś błąd [emoji20]Właśnie biorę duphaston... [emoji20]
I dziękuję [emoji20]
Bierz duphaston i lez.. Wszystko się ułoży, wiem co czujesz ale jest jesz wcześnie więc może się dzidzia na dniach pokazać

Do góry