reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

reklama
Jasne że tak :D wiem co czujesz to moja 3 ciąża i pierwsza w której widać serduszko

Na kiedy masz wizytę?
Wizytę mam na 17.10. Czyli na 10/11 tydzień. Ale będę starała się przełożyć na początek października jeśli beta będzie ładnie przyrastać. Bardzo się boję cieszyć. I gratuluję wszystkim :)

Cześć dziewczyny :) tak sobie poczytuję... powoli się cieszę :) drugi cykl starań, nie wytrzymałam i beta w 9 dpo 0.1, beta na 3 dni przed miesiączką 10 :), cykle 26/28 dni (czułam że się udało:) ). Trzymajcie kciuki bo u mnie ciężko z ciążami... to będzie moja 6... dwie donoszone (jedna z gestozą, druga z tomsoplazmozą). Ostatnią ciążę bliżniaczą straciłam w 4 miesiącu w 2016 r... jestem też po plastyce brzucha. Boję się ale jestem pełna nadziei :) mogę liczyć na wasze wsparcie?
Witaj i serdeczne Gratulacje :)

A ja jutro mam wizytę. Będzie 5+6.
Jak się w ogóle czujecie ? Ja mam rano mdłości jak nie zjem o czasem na dniu plus senność . Z Helenką wymiotowałam od 7 tygodnia [emoji85]. Po za tym jadę dziś na betę ,żeby lekarz miał pewność nawet jak nie będzie widać na USG. Idziecie na L4 ?
W zeszłej ciąży lekarz zakazał mi pracować , przez warunki pracy , po za tym mdłości dawały w kość. W tej też muszę zostać w domu.

Spokojnie, to mógłbyc nawet błąd labo, to będzie twoja pierwsza wizyta?
Trzecia, na pierwszej nie było nic w macicy, druga była na IP z powodu bólów brzucha, dostałam duphaston i był 2mm pęcherzyk...
Kochana trzymaj się. [emoji8] Jeszcze nic nie jest przesądzone. Możliwe, że gdzieś wkradł się błąd w wynikach.
Dziękuję, oby to był jakiś błąd [emoji20]
Moim zdaniem ważne że przyrosła a nie spadła ale wizyta u ginekologa konieczna. Niech przepis ze luteinę... trzymam kciuki
Właśnie biorę duphaston... [emoji20]
I dziękuję [emoji20]

A ja jutro mam wizytę. Będzie 5+6.
Jak się w ogóle czujecie ? Ja mam rano mdłości jak nie zjem o czasem na dniu plus senność . Z Helenką wymiotowałam od 7 tygodnia [emoji85]. Po za tym jadę dziś na betę ,żeby lekarz miał pewność nawet jak nie będzie widać na USG. Idziecie na L4 ?
W zeszłej ciąży lekarz zakazał mi pracować , przez warunki pracy , po za tym mdłości dawały w kość. W tej też muszę zostać w domu.
Ja idę na l4 pewnie od połowy października, nie chce zostawic pracodawcy bez pracownika bo musiałby to zamknąć, właśnie jesteśmy na etapie rekrutacji nowych osób, później 2 tygodnie szkolenia więc zaczekam no chyba że coś się będzie działo ale nie dopuszczam takiej myśli teraz.
Ja mam mdłości w ciągu dnia, nie idzie mi jedzenie.

U mnie będzie Helenka lub Mieszko prawdopodobnie, ale liczę się też ze zdaniem rodziny [emoji7]

reklama
Trzecia, na pierwszej nie było nic w macicy, druga była na IP z powodu bólów brzucha, dostałam duphaston i był 2mm pęcherzyk... Dziękuję, oby to był jakiś błąd [emoji20]Właśnie biorę duphaston... [emoji20]
I dziękuję [emoji20]
Bierz duphaston i lez.. Wszystko się ułoży, wiem co czujesz ale jest jesz wcześnie więc może się dzidzia na dniach pokazać

Do góry