madziolina_p
Fanka BB :)
jesli minelo 48h to powinna przyrosnac o min 66%Dziewczyny, beta z 510 przyrosła tylko do 809, chyba jest się czym martwić? [emoji20][emoji20][emoji20]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jesli minelo 48h to powinna przyrosnac o min 66%Dziewczyny, beta z 510 przyrosła tylko do 809, chyba jest się czym martwić? [emoji20][emoji20][emoji20]
super! ja mam wizyte tez w tym tygodniu, ciekawe co tam u mnie bedzie ;-)Zobacz załącznik 1017612
Jest i mój mały groszek!
Serduszko pięknie bije, wszystko w porządku, 8.82mm [emoji1320]
Aplikacja wyliczyła idealnie 6t4d [emoji173]️
Zobacz załącznik 1017612
Jest i mój mały groszek!
Serduszko pięknie bije, wszystko w porządku, 8.82mm [emoji1320]
Aplikacja wyliczyła idealnie 6t4d [emoji173]️
Kurcze to mały przyrost. Niepokojące. [emoji25] A kiedy masz wizyte u ginekologa?Tak, w tym samym [emoji20][emoji20][emoji20]
Bravo-ja czekam na wizytę-do poniedziałkuJest kropek i jest serducho [emoji3590]
Wg Om 6t3d wg USG 5t6d ale to nieznacząca różnica.
Jutro w trakcie pracy mam wyskoczyć do lekarza po skierowanie na badania na NFZ żeby prywatnie nie płacić ale nie wiem czy się uda.
Dostałam duphaston i chciał mnie wysłać na zwolnienie ale nie chciałam, w pracy nie męczę się fizycznie więc jeszcze chwilkę w niej pobędę.
Z tego wszystkiego nie zapytałam jakie jest tętno [emoji58]Zobacz załącznik 1017577
Którego dokładnie? Też będę trzymać kciukasysuper! ja mam wizyte tez w tym tygodniu, ciekawe co tam u mnie bedzie ;-)
Jasne że tak wiem co czujesz to moja 3 ciąża i pierwsza w której widać serduszkoCześć dziewczyny tak sobie poczytuję... powoli się cieszę drugi cykl starań, nie wytrzymałam i beta w 9 dpo 0.1, beta na 3 dni przed miesiączką 10 , cykle 26/28 dni (czułam że się udało ). Trzymajcie kciuki bo u mnie ciężko z ciążami... to będzie moja 6... dwie donoszone (jedna z gestozą, druga z tomsoplazmozą). Ostatnią ciążę bliżniaczą straciłam w 4 miesiącu w 2016 r... jestem też po plastyce brzucha. Boję się ale jestem pełna nadziei mogę liczyć na wasze wsparcie?