L
Lad
Gość
No i nie myliłam się:
Także nie będę majową mamą, testy kłamały.
Także nie będę majową mamą, testy kłamały.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]
Nie potrzebnie, bardzo się bałam tej ciaży bo jednak zalezy nam na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną po prostu będziemy jeszcze bardziej się zabezpieczać. Mi spadł kamień z serca.Bardzo mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]
To dobrze, martwiłam się, że może brak ciąży Cie podłamie, ale jak jest na odwrót to ciesze się.Nie potrzebnie, bardzo się bałam tej ciaży bo jednak zalezy nam na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną po prostu będziemy jeszcze bardziej się zabezpieczać. Mi spadł kamień z serca.
Nie potrzebnie, bardzo się bałam tej ciaży bo jednak zalezy nam na in vitro z diagnostyką preimplantacyjną po prostu będziemy jeszcze bardziej się zabezpieczać. Mi spadł kamień z serca.
Nie ma, dzisiaj 50dc. Więc chyba bezowulacyjny albo zaraz będzie @. Jutro mam ginekologa to zobaczę co tam się dzieje.Ale to okresu też nie ma ?
Życzę Ci żeby było tak jak pragniesz !
Niech się przydarzy !
Piękne zdjęcie.Jest kropek i jest serducho [emoji3590]
Wg Om 6t3d wg USG 5t6d ale to nieznacząca różnica.
Jutro w trakcie pracy mam wyskoczyć do lekarza po skierowanie na badania na NFZ żeby prywatnie nie płacić ale nie wiem czy się uda.
Dostałam duphaston i chciał mnie wysłać na zwolnienie ale nie chciałam, w pracy nie męczę się fizycznie więc jeszcze chwilkę w niej pobędę.
Z tego wszystkiego nie zapytałam jakie jest tętno [emoji58]Zobacz załącznik 1017577
A jaki był odstęp? 24 h czy więcej?Dziewczyny, beta z 510 przyrosła tylko do 809, chyba jest się czym martwić? [emoji20][emoji20][emoji20]