Aga10_2018
Fanka BB :)
Tak, o dziecko staramy się od 2014 roku.
Więc życzę dużo zdrowia i wielkie Gratulacje :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, o dziecko staramy się od 2014 roku.
Jeszcze w moim przypadku za wcześnie, ciąż mam za sobą dosyć sporo i nigdy nie zobaczyłam nawet kropeczki na usg. Dzisiaj pierwsza beta, zobaczymy czy testy mówią prawdę.Więc życzę dużo zdrowia i wielkie Gratulacje :-)
Jeszcze w moim przypadku za wcześnie, ciąż mam za sobą dosyć sporo i nigdy nie zobaczyłam nawet kropeczki na usg. Dzisiaj pierwsza beta, zobaczymy czy testy mówią prawdę.
Póki nie urodzę zdrowego dziecka to będę się martwiła zważywszy na mój nieprawidłowy kariotyp.Rozumiem ...
Mówią ! Tym razem musi być dobrze czego Ci z całego serca życzę ! Trzymam kciuki !
Piękny przyrostDziś powtórzylam bete
Beta z dziś tj.02.09. 2069,7
Beta z środy 28.08. 145,1
Wizyta u lekarza w przyszły poniedziałek
Jupiiiii ajjj ejjjj
Trzymam kciuki! Będzie dobrze! [emoji6]Dziewczyny ja mam dzisiaj wizytę o 17:40.. Proszę trzymajcie za nas kciuki [emoji17] tak bardzo się boję
Ładny przyrost!Dziś powtórzylam bete
Beta z dziś tj.02.09. 2069,7
Beta z środy 28.08. 145,1
Wizyta u lekarza w przyszły poniedziałek
Jupiiiii ajjj ejjjj
Podziwiam! Tyle czasu się starać. Jesteś dzielna. [emoji8]Póki nie urodzę zdrowego dziecka to będę się martwiła zważywszy na mój nieprawidłowy kariotyp.
Mam jakieś takie przeczucie, że testy kłamały kurcze... Czekam z niecierpliwością na te wyniki...Podziwiam! Tyle czasu się starać. Jesteś dzielna. [emoji8]
Trzyma kciuki za Ciebie i maleństwo. Wierze, że za kilka miesięcy będziemy tulić nasze maluchy.