reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Jetkaa dobrze się czyta takie wieści oby wszystko już szło w dobrym kierunku.

Askastar fajny pomysł z tym kolażem!! Ślicznie zdjęcie.

Kamilasam kurczę ale zdolniacha z Ciebie piękny tort no i solenizantka.

Jarzynka Twój torcik też bym chętnie schrupała, super wygląda, fajna dziewuszka.

Asiunia śliczna ta Twoja księżniczka.

Zdrówka dla wszystkich roczniaczków!!! Kiedy to zleciało. Fajnie, że w końcu po chwalilyście swoimi pociechami. My jeszcze trochę a czy, któryś roczniak przeszedł swój roczek??

reklama
My tez nie robilismy duzej imprezy, tylko tort z dziadkami. Za to bylismy na sesji, fajna pamiatka. I moj Oli poszedl w roczek :-) teraz to juz smiga po calym domu :-)
DSC_6241.jpeg

Nknatalia moja poszła przed roczkiem:) miala 11 miesięcy i parę dni. Już też zaczyna gadać. Mama tata baba dada daj nie tak . Wszytko rozumie co do niej mówię i ogólnie jest do schrupania:rofl2::rofl2:;)

Teraz wszystkie dzieciaczki sa do schrupania nic tylko tulić ,całować i ściskać .
Czas tak zapiernicza że za chwilę powiedzą no weź mama daj spokój .
Również wszystkiego najlepszego dla wszystkixh roczników .
Fajnie tak obserwować te nasze szkraby jak z dnia na dzień potrafią coś nowego .

Hej moja Laurka wczoraj też skończyła roczek[emoji7] my już pierwsze kroki mamy za sobą, ale jeszcze nie czuje się pewnie żeby puścić się samej i iść. Gdy trzymam ją z tyłu i puszczam to idzie, bo chyba nie wie że matka ją w konia robi i jej nie trzyma haha. Od 2 w nocy Laura gorączkuje dopiero koło 15 gorączka znikła mam nadzieje że już nie będzie mieć. Kupki też robi luźne myślałam, że to na ząbki a okazało się, że ma jelitowke. Muszę dużo ja nawadniac, bo jesli nie będzie chciała pic to będziemy musiały jechać do szpitala, a tego nie chce. Ale w razie czego lekarz dał nam skierowanie. Imprezke wyprawiamy dopiero za miesiąc, ale w sobotę będziemy mieć torta i kawkę dla dziadków. A to moja Niunia[emoji3590]
IMG_20190523_082739_323.jpeg
received_2214660631946388.jpeg

@Agunia93 u nas na jelitówkę sprawdziły się elektrolity bez smaku Acidolit (podawałam córci łyżeczką), proszek Tascetan dla dzieci na zatrzymanie biegunki. Sama biegunka trwała 2 dni, a całe choróbsko tydzień. Walczyliśmy z ciężką do zbicia gorączką sięgającą 39.4. Na szczęście po tygodniu wszystko przeszło i apetyt wrócił.

reklama
@Agunia93 u nas na jelitówkę sprawdziły się elektrolity bez smaku Acidolit (podawałam córci łyżeczką), proszek Tascetan dla dzieci na zatrzymanie biegunki. Sama biegunka trwała 2 dni, a całe choróbsko tydzień. Walczyliśmy z ciężką do zbicia gorączką sięgającą 39.4. Na szczęście po tygodniu wszystko przeszło i apetyt wrócił.
U nas juz nie ma gorączki tylko co jakiś czas kupka. Ale to i tak lepiej jak, bo wczoraj to się z niej lało :/ my mamy ten żółty syrop na biegunke, smecte i Gastrolit to coś takiego jak elektrolity. Je mało pije też tak sobie, ale widzę już poprawę.

Do góry