Blondynka1988
Fanka BB :)
Faktycznie Oski jest boski
Śliczne oczy i długie rzęsy
Śliczne oczy i długie rzęsy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj miewa kolki.. Espumisan nam pomaga.. Masowanie brzuszka w strone zegara. Albo jak kładę ciepla pieluszke na brzusio..Czy jest tu mama ktorej dziecko miewa kolki?
Nie przejmuj się tak bywa, mojej kuzynki dziecko nie mówiło do ponad trzech lat, poszła do przedszkola do 3latkow i po kilku miesiącach lawina ruszyła. Będzie czas to się rozgada i będziesz miała dosyć a teraz ciesz się chwilą. Wspomnisz me słowa. Moja jak Hanka Bielicka od bardzo dawna i mam czasami dość.Hej mam pytanie, ale dot. mojej dwulatki. Pytanie do bardziej doświadczonych mam. Młoda skonczy jutro dwa latka. Rozumie wszystko co sie jej powie, lapie wszystko w mig. Sama wnet by zmywarke uruchomila na programie ktory najczęściej uzywam, wie co gdzoe jest, jesli jej cos powiem przyniesc itp to wie o co chodzi, uwielbia ksiazki zeby jej mowic pokaz kota/slonia/jablko itd pokazuje bezblednie ale nie mówi...tzn mówi : nie, am, mama, tata, i na pytanie jak robi kotek piesek odpowie. Ale więcej nic. Mowie powiedz mama/tata to.nie powtorzy ale mowie powiedz mama to powie tata. Zaczela chodzić na 15 miesiecy ale to bylo tak ze wstala i zrobila 6 kroków i zaczela z proby na próbę coraz wiecej. Pytalam pediatry ostatnio a ona ze narazie jest ok wszystko. A wy co poradzicie?