reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny z dzieciaczkami z AZS, w czym myjecie swoje dzieci? mamy przepisane masci, syrop, ale mam problem ze znalezieniem czegos do kapania bez zapachu czy alkoholu w skladzie (od urodzenia mala kapie w aveeno, ale jest perfumowany i chce zmienic)
Z Emilką cetaphil najlepiej działał

reklama
Agrekaa u nas zabawki są fajne ale te starszej córki czyli Barbie, koniki, karety itp. swoimi zabawi się ale na chwilę. Bardzo lubi siostrzyczkę i garnuszek Fischer Price. Starsza nie lubiła. Co dziecko to co innego.
U nas właśnie szczeniaczek nie za bardzo się sprawdził a liczyłam na niego ...hehhe .. synek jest taki rozkojarzony , nerwowy ..pediatra powiedziała żeby miał maks 3 zabawki w ciągu dnia - podobno to pomoże mu sie wyciszyć i skupić .

Może taka tablica manipulacyjna by go na dłużej zajęła. Planuję coś takiego zrobić małej.
03-21-17-pobrane-1-t1512476933.jpeg

@Jetkaa ja to się aż boję cieszyć gdy jest lepiej, bo zwykle zaraz potem nas tu straszysz:rolleyes2: Ale cieszę się z każdej lepszej wiadomości ❤❤❤
I to tyle bo forum mi szwankuje i zupełnie nie widzę co napisałam :(

Hej dziewczyny ;) Chcialabym was dzisiaj prosic was o udostepnienie linku ze zbiorka pieniedzy na dziecko mojej kolezanki. Zbiera ona na turnus rehablitacyjny, niestety ciezko jest jej uzbierac wymagana kwote a zostalo jej na to coraz mniej czasu. Robercik urodzil sie jako wczesniak w 36 tygodniu i byl niedotleniony. Jesli moglibyscie udostepnic bylabym bardzo wdzieczna ;)

Zbiorka dla Robusia

reklama
Do góry