reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe mamy 2018

Jetkaa super wieści. Brawo Ośki! Co do Twoich wymiotów to zaraz na myśl przyszły mi wrzody, przy takim stresie jakim żyjesz pewnie się odnowiły.

U nas w posiewie wyszła ecoli w jednostce dopuszczalnej także moc ok. Mała przez tydzień przybrała 300g więc lekarz zadowolony waży 7,6kg pilnuje posiłków i dopajam mm ładnie nawet pije. Z kupami też poprawa ale nadal dajemy enterol i debridat.
Mam pytanie ile Wasze dzieci wypijają mm mleka i co ile poddajecie jestem zielona w temacie bo obie córy na kp w wieku niemowlęcym???
Jeszcze o coś miała spytać ale zapomniałam.

Katrina1985 jakby u małej coś takiego wykryła chyba bym zawału dostała, mam nadzieję że to nic poważnego.

reklama
Agrekaa u nas zabawki są fajne ale te starszej córki czyli Barbie, koniki, karety itp. swoimi zabawi się ale na chwilę. Bardzo lubi siostrzyczkę i garnuszek Fischer Price. Starsza nie lubiła. Co dziecko to co innego.

Moj pije mm co 4 h. Rano 210 ml ale to po 12h przerwy. Pozniej kazde po 180ml. Oprocz tego owoce, zupka, chrupki.
Z zabawek lubi to, co halasuje, najbardziej lubi bebnic o siebie miski zwierzakow haha.
I wszystko, absolutnie wszystko laduje w buzi, juz mam obsesje...dzis wyciagalam liscia z placu zabaw. Tak strasznie sie boje, ze cos znajdzie i polknie a corka nieuwazna, u niej w pokoji lego potrafie znalezc na podłodze. Serio, sni mi sie to po nocach.

A mój ustawił sobie rytm 120-150ml max i wiecej nie wciśnie.. Dzieki temu nadal mam w nocy pobudki co 4h.. pije o 23, 3, 7 [emoji17][emoji849]

Dziewczyny z dzieciaczkami z AZS, w czym myjecie swoje dzieci? mamy przepisane masci, syrop, ale mam problem ze znalezieniem czegos do kapania bez zapachu czy alkoholu w skladzie (od urodzenia mala kapie w aveeno, ale jest perfumowany i chce zmienic)

Dziewczyny z dzieciaczkami z AZS, w czym myjecie swoje dzieci? mamy przepisane masci, syrop, ale mam problem ze znalezieniem czegos do kapania bez zapachu czy alkoholu w skladzie (od urodzenia mala kapie w aveeno, ale jest perfumowany i chce zmienic)

Mój starszy syn ma AZS i od dłuższego czasu mam wszystko z serii Latopic. Młodszego zreszta myje w tym samym bo też ma trochę plamek

Do kąpieli mamy z firmy Allergoff a do smarowania dermedic linou baby.
Jakie maści używacie i syrop???

reklama
nknala
Stosujemy Ziaja kuracja AZS na zmianę z Emotopic.

Do góry