reklama
Blondynka1988
Fanka BB :)
Nie ma czasu na pisanie
A
Agunia93
Gość
O to, to haha [emoji23][emoji23]Nie ma czasu na pisanie
nknatalia
Hej. My dzisiaj byliśmy u doradcy na wiązaniu chustą bo mi ręce odpadają od noszenia małej jak ją usypiam i powiem Wam że rewelacja. Dlaczego ja wcześniej nie poszłam na te warsztaty.
Dzisiaj moje ręce odpoczywają, mała zasnęła w chuście a ja miałam wolne ręce coś niesamowitego.
Chustuje któraś?
Dzisiaj moje ręce odpoczywają, mała zasnęła w chuście a ja miałam wolne ręce coś niesamowitego.
Chustuje któraś?
Jak to zrobiłaś że syn zasypia sam? [emoji4] ja już mam biceps prawie jak mój mąż [emoji23]Ja chustowałam ale dużo wcześniej. I bez doradcy Teraz nie muszę, synu zasypia na łóżku jak człowiek Przy córce za to do 1,5 roku. Kochała chustę.
marida
Ja wczesniej nosilam w chuscie kolkowej ale niedawno przerzucilam sie na nosidlo mai tai czy jak to sie zwie corcia wazy jakby kilo cukru w nim i tez uqielbia w nim zasypiac. Fajne jest bo je sie dociaga - nie ma tam klamerek I jak chce by zasnela to dociagam ciasniejHej. My dzisiaj byliśmy u doradcy na wiązaniu chustą bo mi ręce odpadają od noszenia małej jak ją usypiam i powiem Wam że rewelacja. Dlaczego ja wcześniej nie poszłam na te warsztaty.
Chustuje któraś?
Aaa,sie rozkrecily
Wspolczuje, Igor od zawsze odkladany na spanie...buziak,miziu plecki, pieluszka,czasem smok u za 5 min spi
Po corce,ktora nauczylam w naszym lozku usypiac trzymajac za raczke nie powtorzylam błędu.
Jetka, co u Was?
Wspolczuje, Igor od zawsze odkladany na spanie...buziak,miziu plecki, pieluszka,czasem smok u za 5 min spi
Po corce,ktora nauczylam w naszym lozku usypiac trzymajac za raczke nie powtorzylam błędu.
Jetka, co u Was?
reklama