reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Teraz to w lozeczku da rade stac, u mnie czy u meza na kolanach nie siedzi a stoi i sie giba w gore i w dol :). Takie podskoki bez odrywania nozek od podloza. Robi tak tez oparty na kolankach swoich takie podskoki.

reklama
Mój ma już skończone 9 miesięcy, a nadal leń nie raczkuje i nie wiem czy zacznie w ogóle..
Z mężem zdecydowaliśmy, że też zostaje na wychowawczym rok, a właściwie 9 miesięcy bo mam zaległy urlop do wybrania także od kwietnia do połowy lipca urlop, a pózniej wychowawczy do kwietnia 2020 [emoji6]

Ja mam ten, narazie starsza go używa, jak junior zacznie siedziec zajmie go on. Ja jestem zadowolona, jak Zuza skończy jeść skladam wsuwam za meble miedzy sciane i krzeselka nie ma[emoji846] jak potrzebne wyciagam. Mialam wczesniej z ikei, fajne ale caly czas stać musi rozlozone za duzo zachodu skladac rozkładać . Ale co kto lubi, ja jestem z tego modelu zadowolona
Link do: KRZESEŁKO DO KARMIENIA STOLIK - 3 KOLORY +GRATIS

Dzięki :-) czy tacka jest zdejmowana ?

Witam Was dziewczyny! :) my mamy stare krzeselko drewnane po starszaku mąż je odmalowal zrobił nowe obicie siedziska ale mlodemu się nie podoba nie chce w nim kompletnie siedzieć. ...8 miesięcy skończyliśmy 22 raczkuje siada nawet już chodzi przy meblach od jakiegoś czasu ale biedak się co chwile obija. Chce iść za starszakiem na nogach (zapomina się i bum :o) nie jestem w stanie go upilnowac... ostatnio spadł mi z łóżka ooo matko !! Ile strachu ... jest taki szybki na czworaka ze nie zdążyłam go złapać... ah. Wogole taki mieliśmy mega pechowy poniedzialek ze rano spadł mi z łóżka a potem pojechaliśmy do teściowej na dzień babci i ta wylala olej na podłogę a ja nie zauważyłam i wstałam z małym na rechach i się tak poslizgnelam ze prawie upadłam strach pomyśleć co by się stało gdyby faktycznie, ale i tak małego bardzo mocno odgielam do tylu myślałam że mu kręgosłup uszkodziłam ..... pojechaliśmy do lekarza okazało się ze wszystko wporadku. Normalnie wstyd mi ze tak się stało.. ahh.. pozdrawiam
@Jetkaa co u Was ?

Mam jeszcze do was pytanie. Jak wyglądają u Was spacery w mrozie ? Na jak długo wychodzicie ? I przy jakim mrozie lepiej zostać w domu ?

Czesc ciocie;)
U nas w sumie bez zmin.. My ciągle w krk.. Zwariowac mozna.. Czekamy na EEG glowy.. Oski wazy 4kg w koncu sie przebil na razie utrzymuje te wage.. Melko niedostaje orzez pompe tylko daje mu w takich bolusach co 2h 30ml .. Kombinuja jak nie wiem.. Moze nas puszcza do domu.. Ehhh. Oski w nocy daje straszenie czadu.. Ma proszki na uspokojenie bo sie nakreca ze robi sie badykardia.. Placze krzyczy nie wiemy dlaczego.. Bolec go nic nie boli.. W nocy mimo leku na wyciszenie nadal się zlosci. Polyka powietrze.. Potem ma ogromny brzuch i boli go później brzuch.. Kazdy spi on i ja nie a potem kazdy wstaje bo rano, a oski idzie spac a ja jak w dzien nie spie w nocy tez.. Ehh nie wiemy dlaczego sie tak zachowuje.. Zmieniam mu pozycjie. I na brzuch na bok nawet na mnie nic nie pomaga..

Piękna waga ! ;) hmm.. a może też przechodzi jakiś etap ze słabo śpi i się tak zlosci bo to juz dłuższy czas trwa ? A dlaczego tak długo czekacie na eeg głowy dlatego ze teraz taki nerwowy jest czy inny powód? A jak twój starszak wyzdrowial z tej grypy ?

reklama
Do góry