reklama
Jarzynka79 widzę że nasze dziewczyny z tego samego dnia. A Ty kiedy masz urodziny bo piszesz że już niedługo. Ja 13 lutego kończę 34 I też nie wiem jak to możliwe . Przecież jeszcze niedawno szykowalam się na studniówkę hihi
Hope
podwójna mama :-)
@Jetkaa co ze starszym synkiem? Serce rozdarte jak się to czyta Jak z Tobą, bierzesz jakieś leki?
@basia89 czasem podaję żurascin. Wiem, że jest od roku ale wiele leków jest dla starszych dzieci a mimo to lekarze przepisują. W tym kobietom w ciąży. Wolę podać żurawinę niż wenflon i antybiotyk. Sam sok z żurawiny, taki prawdziwy, 100% jest bardzo, BARDZO kwaśny. Nawet ja go pić nie chciałam
@Jarzynka79 witam w klubie ryczących czterdziestek XD
@basia89 czasem podaję żurascin. Wiem, że jest od roku ale wiele leków jest dla starszych dzieci a mimo to lekarze przepisują. W tym kobietom w ciąży. Wolę podać żurawinę niż wenflon i antybiotyk. Sam sok z żurawiny, taki prawdziwy, 100% jest bardzo, BARDZO kwaśny. Nawet ja go pić nie chciałam
@Jarzynka79 witam w klubie ryczących czterdziestek XD
Katerina1985
Fanka BB :)
Generalnie dziecko ma czas do 10 miesiąca raczkowaniem i siadaniem.Moja 30 kończy 8m-cy i robi to co Twoja oprócz tych kroczków. Dzieci różnie się rozwijają nie ma reguły
Generalnie dziecko ma czas do 10 miesiąca raczkowaniem i siadaniem.
Nasz rehabilitant twierdzi, że nawet do roku, a chodzenie do dwóch lat.
@Hope, dziękuje! Chciałabym podawać B, żeby zakwasić mocz bo ma wysokie pH zawsze co sprzyja zakażeniom..
tysia123
Dzień dobry.
Długo mnie nie było. Ale przy trójce dzieci to nie ma kiedy po tyłku się podrapać a co dopiero pisać regularnie....
Jetkaaa mocno trzymam kciuki za oskiego. Jesteś bardzo dzielna.
Maciej zaczął raczkować jak skończył 7 miesięcy. Aktualnie ma 7 i pół i raczkuje i staje wszędzie. Masakra. Wszystkiego musi dotknąć, wszędzie wejdzie.... Oczy. Muszę mieć dookoła głowy a i tak mały poobijany chodzi. Je wszystko co mu dam oby miało kawałki. Nawet kaszą musi być z płatkami albo owocem bo do buzi nie weźmie. Zębów ma już 8. Po nocach nie śpi.
Za to się pochwale że młodszą córkę udało się odpieluchowac zaraz po świętach. Jaka ulgą że w końcu pieluchy tylko dla jednego dziecka kupujemy.
Postaram się częściej odzywać.
Długo mnie nie było. Ale przy trójce dzieci to nie ma kiedy po tyłku się podrapać a co dopiero pisać regularnie....
Jetkaaa mocno trzymam kciuki za oskiego. Jesteś bardzo dzielna.
Maciej zaczął raczkować jak skończył 7 miesięcy. Aktualnie ma 7 i pół i raczkuje i staje wszędzie. Masakra. Wszystkiego musi dotknąć, wszędzie wejdzie.... Oczy. Muszę mieć dookoła głowy a i tak mały poobijany chodzi. Je wszystko co mu dam oby miało kawałki. Nawet kaszą musi być z płatkami albo owocem bo do buzi nie weźmie. Zębów ma już 8. Po nocach nie śpi.
Za to się pochwale że młodszą córkę udało się odpieluchowac zaraz po świętach. Jaka ulgą że w końcu pieluchy tylko dla jednego dziecka kupujemy.
Postaram się częściej odzywać.
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
Ja urodzinki mam 1 lutego i też pamiętam jakby to było wczoraj ,jak się na studniówkę szykowałam.Jarzynka79 widzę że nasze dziewczyny z tego samego dnia. A Ty kiedy masz urodziny bo piszesz że już niedługo. Ja 13 lutego kończę 34 I też nie wiem jak to możliwe . Przecież jeszcze niedawno szykowalam się na studniówkę hihi
Dzięki Hope robię wszystko co w mojej mocy żeby "ryczeć " a że różnie wychodzi to trudno .
Ogólnie bardzo fajny wiek dzieci odchowane i poszaleć można .
Tak ogólnie to bardzo imprezowy rok nam się szykuje .
Ja 40 mój syn 18 ,brat 50 nasze dzieciaczki roczek będą miały. Jeszcze u nas chrzest .l mój dziadzio w tym roku 100 lat kończy .Także uuuuu pójdzie po kieszeni
Ostatnia edycja:
caltha
Ja też 1 lutyJa urodzinki mam 1 lutego i też pamiętam jakby to było wczoraj ,jak się na studniówkę szykowałam.
reklama
Jarzynka79
Zaangażowana w BB
I widzę że też nocny marek hi hiJa też 1 luty