reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Jetkaaa może na jakąś niekumata kasjerkę trafiłaś. Trzeba było poprosić kierowniczkę albo zastępcę. Swoją drogą zawsze więcej uda się załatwić dobrym słowem niż rozróba.

Miłego dnia ;) u nas piękne słonko. Zaraz robię obiad i wracamy na podwórko.

Ooo masakra. Schyliłam się, a właściwie to delikatnie uklękłam, by zetrzeć kawałek podłogi - wyprałam elementy wózka, które się da zdjąć... Niestety pranie ręczne i bez wirowania, mam taką opcję w pralce to ustawiłam. Leje się z tego niemiłosiernie, zanim podstawiłam drugą miskę to się trochę nakapało... Schyliłam się, przetaram, wstałam i mnie tak plecy teraz bolą :/.

A ja za to wczoraj spedzilam dzien na wycieczce i duzo siedzialam i mnie bolal dol brzucha potem i tył pleców tez, dzisiaj juz okej. Nie mówię o mega zagadze ktorą mam cały czas... Uroki ciąży!

A my już mamy pomalowana sypialnię, moblecpoistawiane, łóżeczko złożone. Jutro od rana muszę się zabrać za porządki w całym domu :( W końcu muszę się zabrać za szafę, komode. Potem już znoszę ciuszki Amelki i segregacja, dokupowanie, pranie, prasowanie itp. Mam nadzieję, że do końca tygodnia się z wszystkim wyrobię. Płakać mi się chcę, bo wszędzie coś leży, taki nielad...
W weekend jeszcze i wyjazd dwudniowy z wycieczką zaliczyłam. Dziś wróciłam zmęczona, niewyspana, ale już tej nocy będę spać w moim łóżeczku ;)

Witajcie
Ja jestem nocny marek .Dzisiaj większość dnia przespałam .O dziwo syn starszy mnie nie budził. Poszedl z tata na placyk zabaw .Się stresuje bo dzdzisiaj o dziesiątej mam konsultacje do ciecia .Bede trochę czekac ale mody z tata zostanie a ja się wyrwę z domu .Ale PewPewnie i tak będę lazła jak ślimak .Uchh maze ze to juz niedługo koniec .I zobacze mojego Szymonka .W sobote bylam na działce u teściowej niby odpoczywałam ale i tak padalam na twarz ze zmeczenia .Nogi spuchnięte to standard u mnie ale przynajmniej zgagi nie mam .Ale ten moj chlop chrapie o matko

@caltha co u Ciebie? Długo się nie odzywasz

Jej ale gorąca noc, musiałam wymienić kołdrę na koc bo się gotowałam. Wam też jest tak gorąco w nocy?

w57vdqk38htkkpep.png

Dzień dobry

U mnie weekend minął miło i słonecznie, w sobotę posiedziałam u rodziców na grillu a wczoraj pospaliśmy do 10 później byliśmy na lodach(nawet jedna babka chciała mnie przepuścić w kolejce ale szybko szlo to podziekowalam ale miło mi się zrobiło) a na wieczór jeszcze mój M zrobił grilla ale ja już się położyłam bo troszkę zmęczona byłam.

@Brzuszkowa super że już po remoncie zostało ci to samo co u mnie czyli ogarnięcie wszystkiego dookoła ja niewiem jak to zrobię bo mi jeszcze niewolno się przemęczać a po za tym to w ogóle sil nie mam

reklama
Hej dziewczyny :) u mnie wczoraj bylo wielkie skrecanie mebli I pierwsze pozadki poremontowe. Dzisiaj jeszcze przychodzi kafelkarz do kafelek miedzy szafkami w kuchni to troche sie nakurzy. Ale generalnie juz widac koniec. Obstawiamdo konca tygodnia mycie okien, drzwi, balkonu I wszystkich naszych ubran. Potem w sobote ikea I kupijemy szafe dla malutkiej a w niedziele przyjezdzaja moi rodzice z rzeczami Tonki bo wszystko zamawialam na ich adres [emoji14] takze mam nadzieje od poniedzialku odpoczywam!!! :) nawet nie wiecie jaka to radosc po 4 miesiacach remontu [emoji14]

Jutro mam tez lekarza, troche sie denerwuje bo nie mialam zbytnio okazji fo oszczedzania sie. Ale za to samopoczucie mam ostatnio jak na poczatku ciazy. Przez ciagly ruch czuje sie lekko I wyobrazic sobie nie moge ze za 5 tygodni moge juz miec dzidziusia na rekach!! Niech jeszcze troszke poczeka bo za 4 tygodnie dostawa nowego naroznika ;);)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry