reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

O kurcze to musisz zawsze coś mieć ze sobą słodkiego w takim razie... jakis baton albo sa w aptece tabletki chyba cardiamid czy jakoś tak... tez je kiedyś stosowalam

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie nie nie nie cardiamid to na podwyższenie ciśnienia mi dawali ... kurcze jak sobie przypomnę to Ci napisze

reklama
Nie nie nie nie cardiamid to na podwyższenie ciśnienia mi dawali ... kurcze jak sobie przypomnę to Ci napisze

Juz wiem [emoji16]
Screenshot_2017-11-13-16-17-30.png

Załączniki

• Screenshot_2017-11-13-16-17-30.png
    Screenshot_2017-11-13-16-17-30.png
    119,6 KB · Wyświetleń: 356
Wygląda fajnie, zjadłabym. Zresztą teraz wszystko bym zjadła :rolleyes: Co zjem, kiedy zjem, z czym zjem, to mi zajmuje głowę najbardziej.

Lili bez czegoś odpowiedniego w torebce do jedzenia lub picia już się z domu nie ruszaj. Na pocieszenie dodam, że nam też auto padło, nie mam czym jechać do gina jutro, chyba taksówka mnie czeka.

A właśnie . Ja pewnie ominęłam temat płci . Nie dałam rady nadrobić 150 stron .

Myślałam ze będę miała chłopca. U mnie w rodzinie jak i u mojego faceta są sami chłopcy, a mi Gin powiedział ze dziewczynka : ) ale się zdziwiłam : ))

Bardzo się cieszę !

A Wy dziewczynki jak ? : )

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry