KasiaRo
Fanka BB :)
Czekam i czekam i zaraz z nerwów się rozpłacze
Trzymam kciuki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam i czekam i zaraz z nerwów się rozpłacze
Bedzie dobrzeCzekam i czekam i zaraz z nerwów się rozpłacze
migreny masz?Dzien dobry wszystkim mamusia
Samopoczucie jest ok mdlosci sa i straszny bol glowy ale bole glowy lecze od dawna a w ciazy nie moge brac lekow wiec paracetamol musi starczyc.
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Umieram pod gabinetem że stresu oczywiście jest opóźnienie eh
Nie stresuj fasolki bo nie będzie chciała do zdjęcia pozowaćCzekam i czekam i zaraz z nerwów się rozpłacze
Normalne- kolor zmieniają, wielkość, pojawiają się takie grudki, czasem dużo wcześniej mleko
Takie małe guzki jak by z białym płynem w środku ? Jeżeli tak to normalne w ciąży to hormony tak na nasze ciało działają . Oczywiście ten biały płyn może pojawić się później
Ja też cały czas robię siku - dziś mój mąż zaspałby na pociąg do Warszawy, ale dzięki temu, że wstałam pół godz przed jego wyjazdem na siku i przypadkiem sprawdziłam godzinę i go obudziłam - to zdążył [emoji14] Stwierdził, że jednak jest jakiś plus tego mojego ciągłego sikania [emoji14]
Nudności nie mam w ogóle
@Gosika88 powodzenia dziś na wizycie
@klaslaw1987 sutki trochę zmieniają się w ciąży, zmieniają kolor, powiększają się, nawet czytałam, że grubieją trochę - ale jak Cię to niepokoi to może zadzwoń do gin? Masz już wyniki TSH?
Migreny nie mam zaburzenia korzeni rdzeniowych i splotow nerwowych przeciazeniowy zespol bolowy kregu C uproszczajac mam w karku ucisk na splot nerwowy od tego mam bole glowy i mrowienie prawej rekimigreny masz?
ja przed ciążą miałam straszne, zawsze przed okresem trzydniówka plus min raz w miesiącu bonusowo... od kiedy jest ciąża to - odpukać - raz mnie tylko bolała głowa, ale tak lekko, że paracetamol wystarczył...
Nie stresuj fasolki bo nie będzie chciała do zdjęcia pozować