reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Najgorsze jest to czekanie czlowiek powinien od razu wchodzic na swoja godzine zeby nie siedziec i nie stresowac sie niepotrzebnie

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
To prawda ale ja akurat jestem wcześniej [emoji14] ale babeczki, które są przede mną jeszcze nie weszły na swoją godzinę.

3jgxskjosc311c31.png

Mi mdłości minęły jakoś na początku tygodnia, zdarzą się rzadko, bo tak to od rana do wieczora. Już też nie zasypiam na stojąco po 13, choć zmęczona jestem nadal, ale już nie tak. Tylko w sumie to po 3latach od pół roku mam tylko 1-2 pobudki w nocy, więc dochodzi stare niewyspanie.

No dobra to pisze.
Chodzi o brodawke. Na jednej z piersi zrobiły mi się takie jakby guzki na brodawce. Przez to ona się powiększyła. I nie wiem czy to jest normalne że tak to wygląda?

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

reklama
Do góry