chouette82
Fanka BB :)
Oj drzemka w poludnie to moje marzenie, mam kryzys ok 13 ale jakos musze dotrwac do 16.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda ale ja akurat jestem wcześniej [emoji14] ale babeczki, które są przede mną jeszcze nie weszły na swoją godzinę.Najgorsze jest to czekanie czlowiek powinien od razu wchodzic na swoja godzine zeby nie siedziec i nie stresowac sie niepotrzebnie
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam ten plus ze nie pracuje jedynie musze odebrac syna i zajac sie domem wiec was mamusie pracujace podziwiam [emoji5]Oj drzemka w poludnie to moje marzenie, mam kryzys ok 13 ale jakos musze dotrwac do 16.
Korzystaj poki można ja najwcześniej planuje odpoczac w marcu 2018 ze wzgledu na nawał roboty,wiec troche jeszcze musze powalczyc.Ja mam ten plus ze nie pracuje jedynie musze odebrac syna i zajac sie domem wiec was mamusie pracujace podziwiam [emoji5]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom