reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dzien dobry wszystkim mamusia
Samopoczucie jest ok mdlosci sa i straszny bol glowy ale bole glowy lecze od dawna a w ciazy nie moge brac lekow wiec paracetamol musi starczyc.

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Jeśli Cię nie odrzuciło od kawy, to spróbuj kawę czarną z sokiem z cytryny

reklama
Czesc dziewczyny [emoji8]
U mnie mdłości raz są raz nie ma, i nie ma na to żadnej reguły,nigdy nie wiem kiedy mnie dopadną.Wczoraj np.podczas zebrania w pracy :/
Czy Wy te jestescie takie senne?ja padam ok 21 codziennie razem z córką,a rano jak budzik dzwoni to i tak jestem nieprzytomna.

Dzien dobry wszystkim mamusia
Samopoczucie jest ok mdlosci sa i straszny bol glowy ale bole glowy lecze od dawna a w ciazy nie moge brac lekow wiec paracetamol musi starczyc.

Umieram pod gabinetem że stresu:p oczywiście jest opóźnienie eh

3jgxskjosc311c31.png

Dzien dobry,

Chouette, ja chodze spac przed 20 [emoji849]
Szczesliwa, gratulacje!
Klaslaw, pisz;)
LiliGoth, trzymam [emoji1307][emoji1307]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Czesc dziewczyny [emoji8]
U mnie mdłości raz są raz nie ma, i nie ma na to żadnej reguły,nigdy nie wiem kiedy mnie dopadną.Wczoraj np.podczas zebrania w pracy :/
Czy Wy te jestescie takie senne?ja padam ok 21 codziennie razem z córką,a rano jak budzik dzwoni to i tak jestem nieprzytomna.
U mnie mdlosci jak u Ciebie raz sa raz nie ma czasem w nocy mnie zlapia jak sie przebudze na siku.a co do sennosci to tez padam z synem rano nie chce mi sie wstac a czasem jeszcze w poludnie spie

reklama
Do góry