reklama
szczesliwa66
Fanka BB :)
Hej mamusie Ja leze i czuje ze zaraz brzuch mi peknie zjadlam kilo mandarynek i nadal cos bym zjadla mam okrutnie duzy brzuch
klaslaw1987
klaslaw1987
Gratuluję dobrych wieści [emoji4]Hej, ja już po wizycie Fasolka ma 1cm, serduszko bije około 130 tętno, widziałam nawet zawiązki rączek i nóżek <3 Wyniki wszystkie w normie, ciśnienie, waga ok - założyli mi kartę ciąży, za 3 tyg kolejne usg, też się już zapisałam na prenatalne w Gamecie. Mój lekarz to dr Śliwiński, zapomniałam zapytać czy oddaje klientki po 13tc, ale nie sądzę ... Dostałam dodatkowo luteinę podjęzykowo, z apteki znowu wyszłam z reklamówką leków na podtrzymanie, ale trudno - grunt, że dzidziuś jest i serduszko bije Ulżyło mi, bo się trochę stresowałam...
Termin mam na 18.05.18 - podoba mi się ta data
Upławy też mam, ale po luteinie takie białe bleee....
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
Oo super, mój mąż ogląda Arkę w tv, dziś zimny wieczórMój facet mnie zaskakuje [emoji4] wspomniałam ze przejechalabym się na mecz do Gdyni i siedzimy na stadionie [emoji4] Zobacz załącznik 824104
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
chouette82
Oooo też brzmi pysznie!!!
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej, ja już po wizycie Fasolka ma 1cm, serduszko bije około 130 tętno, widziałam nawet zawiązki rączek i nóżek <3 Wyniki wszystkie w normie, ciśnienie, waga ok - założyli mi kartę ciąży, za 3 tyg kolejne usg, też się już zapisałam na prenatalne w Gamecie. Mój lekarz to dr Śliwiński, zapomniałam zapytać czy oddaje klientki po 13tc, ale nie sądzę ... Dostałam dodatkowo luteinę podjęzykowo, z apteki znowu wyszłam z reklamówką leków na podtrzymanie, ale trudno - grunt, że dzidziuś jest i serduszko bije Ulżyło mi, bo się trochę stresowałam...
Termin mam na 18.05.18 - podoba mi się ta data
Upławy też mam, ale po luteinie takie białe bleee....
Gratulacje powizytowe
Ja mam prenatalne na 30.10 u dr Chmielewskiego a ty u kogo?
reklama
chouette82