LilithGoth32
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jak ja, mogłabym ciągle jeść sałatkę grecką i jej wariacje
No na reszcie, gratulacjeHej, ja już po wizycie Fasolka ma 1cm, serduszko bije około 130 tętno, widziałam nawet zawiązki rączek i nóżek <3 Wyniki wszystkie w normie, ciśnienie, waga ok - założyli mi kartę ciąży, za 3 tyg kolejne usg, też się już zapisałam na prenatalne w Gamecie. Mój lekarz to dr Śliwiński, zapomniałam zapytać czy oddaje klientki po 13tc, ale nie sądzę ... Dostałam dodatkowo luteinę podjęzykowo, z apteki znowu wyszłam z reklamówką leków na podtrzymanie, ale trudno - grunt, że dzidziuś jest i serduszko bije Ulżyło mi, bo się trochę stresowałam...
Termin mam na 18.05.18 - podoba mi się ta data
Upławy też mam, ale po luteinie takie białe bleee....
Super że wszystko ok i że serduszko już było...Hej, ja już po wizycie Fasolka ma 1cm, serduszko bije około 130 tętno, widziałam nawet zawiązki rączek i nóżek <3 Wyniki wszystkie w normie, ciśnienie, waga ok - założyli mi kartę ciąży, za 3 tyg kolejne usg, też się już zapisałam na prenatalne w Gamecie. Mój lekarz to dr Śliwiński, zapomniałam zapytać czy oddaje klientki po 13tc, ale nie sądzę ... Dostałam dodatkowo luteinę podjęzykowo, z apteki znowu wyszłam z reklamówką leków na podtrzymanie, ale trudno - grunt, że dzidziuś jest i serduszko bije Ulżyło mi, bo się trochę stresowałam...
Termin mam na 18.05.18 - podoba mi się ta data
Upławy też mam, ale po luteinie takie białe bleee....