reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

Ja mieso moge jesc ale nie w kazdym daniu:) a co do mięsa w mc nie jem bo mi nie smakuje blee:\ jedyne co to lody lub macwrap:) mmm:) a kawe rozpuszczalna nie pije odrzucilo mnie chodz zaczęłam pic fusiata kawe:)mam sie śmieje:) aaaa i mandarynki :)

reklama
Niektóre wózki są droższe od samochodów, masakra

3jgxskjosc311c31.png

Mam to samo !! Otwieram oczy i kicham !! Miałam wcześniej katar alergiczny ale teraz to jakaś masakra.. codziennie katar [emoji15]

Fajny, oglądałam go [emoji6] ja miałam przy synku tako laret

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

I byłaś zadowolona?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

I byłaś zadowolona?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wózek do lekkich nie należy ale przetrwał 3 lata, a mój syn uwielbiał się wozić. Co do zwrotności nie miałam zastrzeżeń. Zastanawiam się czy warto inwestować w nowy czy jednak zostawić ten który mam..

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

Masakra próbowałam zalogować sie na forum cały dzień i dopiero teraz mi sie udało, nie wiem o co chodzi :(
@Jetkaa ja tez za mandarynkami bardzo bardzo teraz tylko co ostatnio kupie to więcej mam pestek niż mandarynki [emoji14]
@Gorzatta ja tez mięso tylko z Mc zjem, bo wiesz tam to mięso kolo mięsa nie stało [emoji14] Ale co poradzić - raz na miesiac sobie pozwalam i nie czuje, ze jakos strasznie grzesze :)

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam mamusie i te stałe i nowiutkie ja dziś zaczęłam dzień z bliskim spotkaniem z WC ale już przeszło jadę zawieść dziecko do szkoły pogoda ostatnio standardowa szaro buro i ponuro do tego padało i zimko.miłego dzionka

Napisane na D2203 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry