reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
O 16 wyjazd na prenatalne. Jeszcze prysznic i wtedy w drogę. Staram się być na luzie ale ciężko...

Trzymam kciuki. Ja juz w drodze;)

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

Mam pytanie jutro mam wizyte u gin ale nie swojego do ktorego chodze od kiedy jestem w ciazy do tego umowilam sie jak wyszedl mi pozytywny test i przypomnialo mi sie ze jutro mam wizyte zastanawiam sie czy isc?bylyscie u innego ginekologa niz tego prowadzacego?

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie jutro mam wizyte u gin ale nie swojego do ktorego chodze od kiedy jestem w ciazy do tego umowilam sie jak wyszedl mi pozytywny test i przypomnialo mi sie ze jutro mam wizyte zastanawiam sie czy isc?bylyscie u innego ginekologa niz tego prowadzacego?

Ja byłam z ubezpieczenia raz

Ja nie, bo w sumie po co?;) chyba, ze chcesz z jakichs powodow chodzic do dwoch nadal albo chcesz zmienic?

thgf3e3kb56d5n4q.png

atdcgu1ru4yleh7g.png

reklama
Do góry