reklama
To racjaJakby nie było wybór imienia to ważna rzecz i determinuje całą przyszłość dziecka, by się nie śmiali, by źle nie kojarzyli, by nie brzmiało zbyt odjechanie...
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
MalinowaMarta
Fanka BB :)
@MalinowaMarta firanki zwykly bialy woal, caly dol domu mam taki, w sypialnie tez beda pasowaly![]()
Ale takie długie to ziemii? Takie zwykle mi się właśnie najbardziej podobają
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
MalinowaMarta
Dobry wieczór dziewczyny.
Ja cały weekend spędziłam u mamy i babci w Berlinie także było super...trochę spacerków zaliczonych...zoo dzieciaki zachwycone no i oczywiście zakupy.. szału nie było ale najważniejsza dla mnie była niemiecka chemia. Lecę kłaść Olę spać i sama też się chyba legnie bo nie pospalam
![]()
To super weekend, a zoo w Berlinie bardzo mi się podobało akurat zaliczyliśmy w tym roku wracając z wakacji.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Locja
I szczerze pisząc- gdy ponad 10 lat temu dawałam swojemu synowi na imię Dawid spotkałam się z prawdziwym ostracyzmem, a że to żydowskie imię (sic!)- no tak, przecież Jezus był Polakiem
itd. Jednak byłam pewna swojej decyzji i do dziś nie żałuję. Dziś też Dawidów jest coraz więcej, w 2006r. wierzcie mi, nie było ich tylu...
MalinowaMarta
Nknatalia a w która str od str Bydgoszczy jak to nie tajemnica?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
inna sprawa, że nie znam absolutnie nikogo kto będąc nastolatkiem lubił swoje imię, a z kolei pod koniec studiów to już większość ludzi swoje imiona lubiłaNie da się jednak dogodzić i trafić we wszystkie gusta, rodzice świadomie podejmują tą ważną decyzję. Fajnie by było tak trafić, by dziecko lubiło swoje imię.
Chociaż czasami rodzice starają się za wszelką cenę o oryginalność i żeby imię nie było w top 10 popularnych imion [i tak np. moja przyjaciółka bardzo poważnie rozważała dla swojego synka imię Samson, na szczęście zmieniła zdanie
Ja 10 lat temu bulam pewna co do imienia Daniel o do tej pory uwazam to za sluszny wybor [emoji4]I szczerze pisząc- gdy ponad 10 lat temu dawałam swojemu synowi na imię Dawid spotkałam się z prawdziwym ostracyzmem, a że to żydowskie imię (sic!)- no tak, przecież Jezus był Polakiemitd. Jednak byłam pewna swojej decyzji i do dziś nie żałuję. Dziś też Dawidów jest coraz więcej, w 2006r. wierzcie mi, nie było ich tylu...
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama