reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja mam przy 154 60kg i niestety mięsień piwny po tacie. Już nie raz mi ustepowano miejsca w MPK. Raz nawet pani ok. 50 z ręką w gipsie hehe
Oj tam. Teraz się doczekasz ustepowania miejsca z prawdziwego zdarzenia [emoji4]

Mam prawie ten sam wzrost 1.55cm:rofl:

Wiecie jak to mówią "małe jest piekne" [emoji4]

wg om 18.05.2018

wg usg 24.05.2018

Ja tam jestem zadowolona ze swojego wzrostu niektórzy pytają czy nie mam kompleksu z tego powodu wręcz przeciwnie czuje się super nie wyobrażam mieć 1.7 cm wzrostu :growl:

Tam jest tez wersja z innym rysunkiem ale z torba jakaś i innymi rzeczami których uznałam ze nie będę używać [emoji4]No i one teoretycznie miały być w założeniu uniwersalne bo jeden ma niebieska ramkę i różowe serduszko, drugi odwrotnie [emoji6] osobiście wolałabym żeby motyw był np szaro turkusowy, bo nie jestem fanka ani baby pink ani baby blue [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Klaslaw mi wieczorem tez tak brzuch wywala... w poprzedniej ciazy takie ‚wzdecia’ tez mialam i to dosc dlugo, a rano normalny brzuch. A u Ciebie jak jest rano?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Dzień dobry z rana.
Klaslaw twój brzuch jest jeszcze malutki już się śmieje jak się zdziwisz w Okolo 7 miesiącu, a w 9 to mi już cieżko było nawet siadać bo potem trzeba było wstawać [emoji854]a z tym miałam problem.

Aktywny weekend przed nami.
Miłego dnia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja dostałam ten segregator od koleżanki,ktora tez jest w ciazy (rodzi w grudniu) i jest taki neutralny #jestemwciąży.Nawet nie wiedziałam są wersje dla chłopca i dziewczynki.

reklama
Do góry