reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Wiecie co trochę się martwię bo dziś zrobiłam test rano i druga kreska była jasniejsza niż ostatnio... i teraz mam czarne myśli. ..

Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć mamusie. Klaslaw szkoda twojej kasy na testy z moczu. Jak nasz wątpliwości to jedyny wyznacznik czy sie rozwija fasolka to test z krwi.

Dzisiaj synek ma wycieczkę do zoo. I nawet łaskawie przestało padać [emoji846]miłego dnia

Przepis na syrop z buraka super. Thx

Czy suplementujecie się witaminami ??

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiecie co trochę się martwię bo dziś zrobiłam test rano i druga kreska była jasniejsza niż ostatnio... i teraz mam czarne myśli. ..

Test, testowi nierówny [emoji6] robiłaś innej firmy? Czasem barwik jest jaśniejszy w testach. Nie ma się czym przejmować [emoji6]
Cześć mamusie. Klaslaw szkoda twojej kasy na testy z moczu. Jak nasz wątpliwości to jedyny wyznacznik czy sie rozwija fasolka to test z krwi.

Dzisiaj synek ma wycieczkę do zoo. I nawet łaskawie przestało padać [emoji846]miłego dnia

Ja biorę Femibion. 1 [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
3jgxyx8d2j8ipu0l.png

nie stresuj się niepotrzebnie :)
te testy nie są ilościowe tzn nie zawsze ciemniejsza kreska musi oznaczać, że beta przyrasta, a jaśniejsza, że jest jakiś kłopot - tak jak dziewczyny piszą - tego dowiesz się z krwi. Ale jest już wtorek, zaraz masz wizytę u ginekologa, ja bym na Twoim miejscu poczekała (sama też czekam do tej wizyty i tyle :) )

Ja tylko kwas foliowy łykam, poczekam co mi lekarz powie, przed zajściem w ciążę robiłam przegląd badań i wszystko ok, więc na razie to chyba wystarczy.

To przyszły tata kupił mi test bo coś go tknelo i musiałam zrobić :)
Zostały 2 dni i będzie sprawa jasna.

Od czwartku w lidlu będą śliczne rzeczy dla maluszków i dla mam[emoji854]wiem ze szybko ale chyba coś kupie. Polecam jakość lidla.

reklama
Witam, w ten chłodny, lecz słoneczny poranek ;-) ;)

@iwonaimaja koniecznie daj znać po wizycie ;)

@Kasiales ja na razie nie biorę żadnych witamin oprócz kwasu foliowego. Czekam na wizytę u gin i jeśli będzie taka potrzeba na pewno jakieś zleci ;) Sama trochę boję się cokolwiek brać o_O

Do góry