reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Moze nie kraczmy o poczekajmy az ktoras urodzi ;)

Ja dzisiaj mialam okropny koszmar, ale zawsze tak mam gdy sie czyms stresuje, a dzis wizyta i poerwsze ktg o 9. Trzymajcie kciuki! ;)
Milego dnia

Dzień dobry. Mnie też obudziła ulewa i wiatr. A najlepsze jest to ze jestem wyspana. Położyłam się po północy a o 6 oczy szeroko otwarte. Ach te hormony.

Wątek rozpakowanych załóżmy najlepiej jak się któraś rozpakuje :)

Hejka.

O masz ulewa i wiatr? U mnie piękne słońce za oknem ale zapewne nie na długo .
Ja dziś 9.30 fryzjer :)

Tez uważam , że wątek rozpakowach mam założyć gdy któraś urodzi:) po co wcześniej :p

Ja ostatnio nawet dobrze sypiam, nie jest już mi tak duszno. U mnie nie ma ulewy ale sloneczka tez malo.
Powiem Wam , ze dzis sobie rano uswiadomilismy ze to 3 tyg i już mały będzie.... ranyyý to minie już szybko a my bez wozka...

Witam sie i ja. U mnie zapowiad a sie kolejny sloneczny dzien ;) poniekad jestem wyspana ale maz budzil mnie w nocy swym chrapaniem i od razu do wc chodzilam.. teraz odczuwam lekki glod wiec pora powoli wstawac.

Napisane na SM-A500FU w Forum BabyBoom

Malutka w mieście też są osiedla z domkami i ogródkami, nie tylko blokowiska. Mieszkam w mieście, za mną tablica "koniec Poznań", a za oknem normalnie las. Za to w centrum jestem w 15 min w dzień, a 7 min w nocy i to jest piękne. Mieszkałam już w bloku (przyznam, że stare osiedla mają więcej zieleni wokół niż nowe apartamenty), mieszkałam w domku "na wsi" gdzie sowa huhu robiła, potem znów w mieście i moim ideałem jest dom w mieście. Zwłaszcza jak są dzieci to jest super wygodnie, nie trzeba nigdzie wozić, same dojadą :cool2:
Wątek "rozpakowanych" jak dla mnie możecie szykować kochane Adminki, bo Kaylla ma obiecane rozpakowanie wkrótce, ja mam obiecane do końca przyszłego tygodnia, a pewnie i ktoś jeszcze się trafi na porodówce z nas :happy2:
Wczoraj nie mogłam ubrać skarpetek.Z dnia na dzień i się pogorszyło, a wieczorem mąż mówi, że brzuch mi opadł! No i faktycznie, w lustrze widać wyraźnie i pewnie dlatego ciężko mi już krążyć gdziekolwiek.

Rozpoczęłam 38 tydzień!

reklama
Nie ma jak siedzieć w wydziale komunikacji. Tu to jest zawsze tyle ludzi. Przynajmniej odebrała zamówienie apteczne. Spakuje dziś torbę do końca i mogę czekać.

Maui przypomniała mi żebym w końcu położną sobie załatwiła na po porodzie.

Ja czekam na kołyskę.

Do góry