reklama
Wioleta93
Fanka BB :)
Ja już tak zarosłam, że aż wstyd. Ale dzisiaj się ogarnę. Nawet myślałam żeby sobie wosk strzelić na nogach ale chyba za duża gimnastyka by była ze zrywaniem plastrów. A bikini to już tylko do lusterka
Witam sie i ja poświątecznie.
Ależ dzisiaj miałam okropna noc.. ponad pół nocy męczyła mnie mega zgaga i spędzilam go wtulona w kibelek i wymiotowalam jak kot - pierwszy raz w ciąży. Chyba wyszły mi efekty przejedzenia.. dzisiaj sie słabo czuje i mimo, że nie śpię od jakiejs 7:00 jeszcze nic nie jadłam, bo nie wiem co zjeść, żeby znowu nie haftowac. Także nocka do dooopy. Widzę, że wszystkie dopinacie wyprawkę do konca i pranie robicie. Też muszę sie za to zabrać, bo dziś zaczynam 34tc ale dziś nie mam do tego głowy.
Co do golenia ja sie depiluje zwykła golarka jednorazowa. Ale ostatnio, czyli w sobotę juz nie dałam rady sama ogolic okolic bikini, więc poprosiłam o pomoc męża
Ależ dzisiaj miałam okropna noc.. ponad pół nocy męczyła mnie mega zgaga i spędzilam go wtulona w kibelek i wymiotowalam jak kot - pierwszy raz w ciąży. Chyba wyszły mi efekty przejedzenia.. dzisiaj sie słabo czuje i mimo, że nie śpię od jakiejs 7:00 jeszcze nic nie jadłam, bo nie wiem co zjeść, żeby znowu nie haftowac. Także nocka do dooopy. Widzę, że wszystkie dopinacie wyprawkę do konca i pranie robicie. Też muszę sie za to zabrać, bo dziś zaczynam 34tc ale dziś nie mam do tego głowy.
Co do golenia ja sie depiluje zwykła golarka jednorazowa. Ale ostatnio, czyli w sobotę juz nie dałam rady sama ogolic okolic bikini, więc poprosiłam o pomoc męża
To ja na szczęście jakoś daje rade się ogolic sama , na czuja ale jest gładkość idealna ja dziś idę na wizytę moja gin przyjmuje od 16 ale musze iść usiąść w kolejkę wcześniej po świętach to pewnie będzie od groma bab :/
Ania_Beata
Ja obok wanny mam szafkę. Taką na wysokość pasa. Na szafkę stawiam lusterko. Nóżkę stawiam na wannę pod odpowiednim kątem i jedziemy trymerem i potem jednorazówką. Taki patent mam.
reklama
GosiaLew
Kasik90 mnie też zgaga męczy strasznie na tej końcówce, to co było wcześniej to pikuś. Już nawet mąż mi współczuje. A jeszcze przez święta nie miałam migdałów w domu, bo póki co tylko one mi pomagają, jem po kilka po każdym posiłku.
U mnie też wizyty na konkretną godzinę i rzadko są opóźnienia, góra kilka minutowe. Tylko na usg czasem do pół godziny, ale to dlatego, że lekarz robi dokładnie a nie śpieszy się tak jak przewidziany jest czas wg enelmedu.
U mnie też wizyty na konkretną godzinę i rzadko są opóźnienia, góra kilka minutowe. Tylko na usg czasem do pół godziny, ale to dlatego, że lekarz robi dokładnie a nie śpieszy się tak jak przewidziany jest czas wg enelmedu.