reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja już tak zarosłam, że aż wstyd. Ale dzisiaj się ogarnę. Nawet myślałam żeby sobie wosk strzelić na nogach ale chyba za duża gimnastyka by była ze zrywaniem plastrów. A bikini to już tylko do lusterka :p

Witam sie i ja poświątecznie.
Ależ dzisiaj miałam okropna noc.. ponad pół nocy męczyła mnie mega zgaga i spędzilam go wtulona w kibelek i wymiotowalam jak kot - pierwszy raz w ciąży. Chyba wyszły mi efekty przejedzenia.. dzisiaj sie słabo czuje i mimo, że nie śpię od jakiejs 7:00 jeszcze nic nie jadłam, bo nie wiem co zjeść, żeby znowu nie haftowac. Także nocka do dooopy. Widzę, że wszystkie dopinacie wyprawkę do konca i pranie robicie. Też muszę sie za to zabrać, bo dziś zaczynam 34tc ale dziś nie mam do tego głowy.

Co do golenia ja sie depiluje zwykła golarka jednorazowa. Ale ostatnio, czyli w sobotę juz nie dałam rady sama ogolic okolic bikini, więc poprosiłam o pomoc męża :p

Wiola ja mam jutro wizytę u gina więc wypadaloby by byc ogolona :-D muszę jeszcze dzis wieczorem albo jutro przed wizytą poprawki ew. nanieść z lusterkiem i będzie cacy.

To ja na szczęście jakoś daje rade się ogolic sama , na czuja ale jest gładkość idealna :p ja dziś idę na wizytę moja gin przyjmuje od 16 ale musze iść usiąść w kolejkę wcześniej po świętach to pewnie będzie od groma bab :/

Ewa współczuję przesiadywania w kolejce. Ja mam wizyte na konkretną godzinę i opóźnien nie ma, co najwyżej jakies 10 minutowe.

Ja mam jakieś nieszczęście bo nawet jak jezdzilam do bialegostoku do profesora albo do wawy do debskich i byłam umowiona na konkret godzinę to 2h było obsuwy:/

Ja obok wanny mam szafkę. Taką na wysokość pasa. Na szafkę stawiam lusterko. Nóżkę stawiam na wannę pod odpowiednim kątem i jedziemy trymerem i potem jednorazówką. :D Taki patent mam. :D

reklama
Kasik90 mnie też zgaga męczy strasznie na tej końcówce, to co było wcześniej to pikuś. Już nawet mąż mi współczuje. A jeszcze przez święta nie miałam migdałów w domu, bo póki co tylko one mi pomagają, jem po kilka po każdym posiłku.

U mnie też wizyty na konkretną godzinę i rzadko są opóźnienia, góra kilka minutowe. Tylko na usg czasem do pół godziny, ale to dlatego, że lekarz robi dokładnie a nie śpieszy się tak jak przewidziany jest czas wg enelmedu.

Do góry