reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ewa, ja wolę nie liczyć ;) będę zdrowsza ;) Moja córka ze względu na specjalistyczną dietę i stale leczenie nie jest 'tanim' dzieckiem. Ostatnia wizyta u alergologa i wykupienie stałych leków to już 400 zl, a gdzie reszta. Kontrole mamy co miesiąc, a żywienie bezglutenowe tez jest niestety drogie. Jakby doliczyć przedszkole, ubrania i zabawki to prawie jedna wypłata ;) ale warto :D

Wioleta to rzeczywiście strachu się najadlas. Oby po raz ostatni :)

Ale mi Mały w brzuchu szaleje :) On chyba nigdy nie śpi.

reklama
Wioleta93 to mała sobie pospała. Nie dziwię się, że strachu się najadłaś, bo ja czasem młodego nie czuję krócej i też schizy łapię.

Kubie temperatura rośnie. Jest gorzej niż było. Dostał o 20 ibum a temperatura urosła. Dałam mu teraz paracetamol. Mam nadzieję, że to pomoże. Teraz to będę nad nim czuwała a jeszcze zmiana czasu dzisiaj.

Wiola o jej to się strachu biedna najadlas :( nie dziwie się też , bo ja bym zwariowala . Mój znowu kręci się cały czas i się zastanawiam czy on w ogóle sypia.

Gosia tez się masz ;/ oby synkowi spadła temperatura :)

Ja znowu zaczęłam mieć bezcenne noce , jeszcze niedawno przez jakieś 2 tyg padalam szybko a teraz oczy jak 5 zł , robię na szydelku podkładkę :p

Gosia, po paracetamolu powinna mu przejść. Biedne te nasze dzieci, ciągle coś.

Ewa, godzinę do przodu :) kusisz mnie tym szydelkiem, ale nigdy jeszcze nie robilam :) Chyba, że jako dziecko :)

Zrobiłam dziś jedna podkładkę ale coś źle zaczęłam oczka dodawać i mi się zaczęła podwijac tak więc mam do poprawki :/ a teraz już uważam i liczę :p

Trochę ciemno :p mąż śpi a ja szydelkuje :D

Załączniki

• 1459031296415.jpg
    1459031296415.jpg
    56 KB · Wyświetleń: 82
reklama
Do góry