reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

13x13 mój syn też tak się prostuje, że nogi mi w żebra wpycha. Nie jest to przyjemne. Ja dokładnie pod skórą czuje jego stopy. A tak potrafi kopać, że jak leżę to kołdra podskakuje.

Pogoda piękna a syn przeziebiony i się popłakał ze na dwór nie może iść.

reklama
Fajne:) Okolica też bardzo fajna, główny minus jest taki, że tam są kiepskie drogi, takie w ogóle nie utwardzone i pewnie też nie odśnieżane zimą, więc może być lekka masakra jak śnieg spadnie. Plus nie wszystkie te domki są już podłączone do kanalizacji, więc w wielu przypadkach w grę wchodzi szambo. Ale reszta jest spoko:)

Zapraszam na osiedle NATURA , mamy kanalizę, wszystkie drogi utwardzone, dobrą komunikację z Poznaniem i lasy oraz tereny rekreacyjne pod bokiem :D

Ja niedawno wróciłam z IKEI, 3 godziny chodzenia i 200 zł poszło na kocyki i inne drobiazgi, na szczęście to już powoli finisz :) niedziela jest tragiczna w IKEI, nigdy więcej, ledwo żyję, do końca dnia będę tylko leżeć brzuchem do góry ;)

Mój mąż chciał dzisiaj jechać do Ikei, a ja do niego mówię: pogrzało Cię, dzisiaj jest niedziela.
Byliśmy na Piątkowie w Jysku, kupiłam kosz na pranie i w Tesco kosz na pieluszki, taki mały póki co, zwykły.

Ja sobie leżę:) i oglądam 9 miesięcy:D a córka się bawi biega po całym domu :) jutro idzie do przedszkola ale mówi ze nie idzie :p

Ale mi smaka narobilyscie na naleśniki :) ale dla równowagi zaraz zamawiamy pizze, chodzi za mną od kilku tygodni. Wiem, że później będzie mega zgaga, ale co tam ;)

Edziorka, w Polsce też mamy play doh :)

Plucik, oby Twoja dłużej pochodziła jak moja. Bo teraz znowu będzie tydzień w domu :/

Zapraszam na osiedle NATURA , mamy kanalizę, wszystkie drogi utwardzone, dobrą komunikację z Poznaniem i lasy oraz tereny rekreacyjne pod bokiem :D

Ja niedawno wróciłam z IKEI, 3 godziny chodzenia i 200 zł poszło na kocyki i inne drobiazgi, na szczęście to już powoli finisz :) niedziela jest tragiczna w IKEI, nigdy więcej, ledwo żyję, do końca dnia będę tylko leżeć brzuchem do góry ;)

Zajrzałam na stronę internetową. W sumie wygląda fajnie, ale większość szeregowców ma tam poniżej 100 m, a my chcielibyśmy od 100 m w górę. Takie są chyba dwa, ale przy każdym pisze, że nie ma ogrodu, i niestety nie ma też cen na stronie:/

Zajrzałam na stronę internetową. W sumie wygląda fajnie, ale większość szeregowców ma tam poniżej 100 m, a my chcielibyśmy od 100 m w górę. Takie są chyba dwa, ale przy każdym pisze, że nie ma ogrodu, i niestety nie ma też cen na stronie:/

Aaaa, takich jest niewiele i koszt spory bo za 120m2 z działką niecałe 600m2 to bodajże 560 tysiaków :/

reklama
Do góry